30 / 04 / 2024

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

 Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.



Başkan Yağcı, beraberindeki Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Fen İşleri Müdürü Halil Doğan ile birlikte çalışmaları süren Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atık Su Arıtma Tesisi ve Bilecik Belediyesi Kent Müzesinde elemelerde bulunarak bilgi aldı. Projelerin tamamlanması halinde Bilecik'in ihtiyacı olan birçok hizmetin verilmiş olacağını belirten Başkan Yağcı "Gerçekleştirilen projeler büyük ve önemli projeler. Şehirlerarası Otobüs Terminali ile şehir turizmi başta olmak üzere birçok alanda güzel gelişmelerin olacaktır. Atık Su Arıtma Tesisi bölgede ve Türkiye'de örnek projeler arasında yer alıyor. Gerçekleştirilen projeyle Bilecik Belediyesi'nin örnek ve çevreci bir belediye olduğunu ispat edeceğiz. Yapımı devam eden projeler bölgeye ve Bilecik'e prestij kazandırarak şehrimize 2014'ün son çeyreğinde hizmete sunulacak" dedi. 


Başkan Yağcı, Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 201 5 yılı Haziran ayında hizmete gireceğini sözlerine ekledi. 


Ankara Zafer 


Geri Dön