05 / 05 / 2024

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

 Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.



Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Fen İşleri Müdürü Halit Doğan eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslahında gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından kentte güzel çalışmaların gerçekleştirildiğini belirtti. Bilecik Belediyesi’nin faaliyetleri ile şehrin dört bir yanında olduğunu dile getiren Yağcı, şunları kaydetti:


"Karasu Gençlik ve Yaşam Adası’na ilişkin çalışmalarımız devam ediyor. Daha önceden tamamlayarak hizmete sunduğumuz Karasu Gençlik ve Yaşam Adası’nın yanında bulunan Karasu Deresi’nde ıslah çalışmalarımız, Devlet Su İşleri işbirliğinde devam ediyor. Bu bölge gençlik ve yaşam adası çatısı altında spor alanları, dinlenme ve mesire alanları, kapalı spor salonu, düzenlemeler ile sentetik hale getireceğimiz spor sahası ile her gün daha da güzelleşiyor. Önümüzdeki yıl bu çalışmaların tamamlanmasıyla bu bölgede dere boyunca yürüyüş ve bisiklet yollarını hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Böylece buradaki çalışmalar konsept halinde tamamlanmış olacak ve vatandaşlarımız buradan çok daha faydalanacak. Bu bölge yapılan bu çalışmalar ile sadece Bilecik’e değil çevre illerden de misafir ağırlayabilecek duruma gelecek."


Hüriyet


Geri Dön