05 / 05 / 2024

Bilecik KÖYDES

Bilecik KÖYDES

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2015 yılı KÖYDES projesi kapsamında Gaziler köyünde hız kazanan alt yapı çalışmaları başladı.

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Isparta'nın köylerine 11 milyon TL'lik yatırım!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, KÖYDES projelerine 2017 yılı için yaklaşık 11 milyon TL ödenek ayrıldığını belirterek, toplam 107 proje yürütüldüğünü açıkladı.

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 10 adet daire kura çekilişi ile satışa sunulacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük 2017 başvuruları...

Bilecik'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Bilecik Belediye Başkanlığı ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Merkezi için imzalar atıldı

Bilecik Bozüyük TOKİ AGG başvuruları başlıyor!

Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konut için başvurular başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 2017!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 10 adet konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 2017...

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvurusu başladı!

2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvurusu başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan stoklarda bulunan 14 adet konut kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura çekim tarihi...

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü!

2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konutun kuralı olarak satıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü...

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 14 konut için 3 gündür sırada bekliyorlar!

Bilecik'in Bozüyük İlçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alt gelir grubuna satışa sunulacak 14 konutun 6 Şubat'taki başvuruları için vatandaşlar 3 gündür banka önünde sırada bekliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 724 konutluk Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoklarında yer alan 14 adet konut açık satışa sunulacak.

Bilecik KÖYDES Haberi

Bilecik KÖYDES

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2015 yılı KÖYDES projesi kapsamında Gaziler köyünde hız kazanan alt yapı çalışmaları, Oğulpaşa-Yeşilçimen, Beşevler-Oğulpaşa-Çerkeşli arası eski köy-yeni köy olarak adlandırılan bölgelerde yoğunlaşıyor. Köylerde yapılan çalışmalar tamamlanıyor.


Akşam geç saatlere kadar hummalı bir şekilde süren çalışmaları yerinde inceleyen Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, her vatandaşın isteğinin üzerinde önemle durulduğunu ve köylere fayda sağlayacak çalışmaların yapılacağını söyledi. 2016 yılı KÖYDES projesi kapsamında da köylere büyük hizmet getireceklerini kaydeden Kaymakam Çakıcı, köylerde tespitlerin yapıldığını ve 2016 yılı yatırım programı hazırlıkları için çalışmalara devam edildiğini ifade etti. Tamamlanan çalışmaların yanı sıra devam eden projelerin...