24 / 07 / 2024

Bilecik Malhun Hatun Ortaokulu

Bilecik Malhun Hatun Ortaokulu

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılının Kasım ayında başlanılan 16 derslikli Bahçelievler Malhun Hatun Ortaokulu’nun inşaatında sona yaklaşıldı. Okulun en kısa süre içerisinde tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Bilecik Malhun Hatun Ortaokulu’nda sona yaklaşıldı!

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılının Kasım ayında başlanılan 16 derslikli Bahçelievler Malhun Hatun Ortaokulu’nun inşaatında sona yaklaşıldı. Okulun en kısa süre içerisinde tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Bilecik Bozüyük faaliyet raporu kabul edildi!

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediyesi’nin nisan ayı olağan toplantısının ikinci bileşimi, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç başkanlığında gerçekleştirildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2. etap başvuruları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap konutlarının satışı için başvurular başlıyor. Ödenecek aylık taksit tutarları ödenen peşinat tutarına göre 650.08 TL ile bin 213.54 TL arasında değişiyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor. Başvru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabilecek olan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Bilecik Bozüyük'te 8 bin 644 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 8 bin 644 TL peşinatla!

Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen TOKİ Bilecik Bozüyük'te 8 bin 644 TL peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 74,76 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 352 TL taksitle!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 352 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları 13 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Toplam 724 adet konutun kurayla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuru!

Aylık 352,18 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri kura çekimi 26 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. İşte Bilecik Bozüyük TOKİ başvuru detayları...

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları 72 bin 36 TL'den başlangıç gösteriyor. Alt gelir grubu ile birlikte toplam 724 adet konutun kurayla satıldığı projede kura başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 724 adet konut satıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 724 adet konut satıyor. Kura çekilişi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan projede başvurular 13 Nisan 2015 tarihi itibariyle kabul edilecek.

Bilecik'teki eski vali konağının yerine AVM yapılacak!

Bilecik’in Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan ve depreme dayanıklı olmadığının belirlenmesinin ardından boşaltılan eski vali konağı, yerine alışveriş merkezi yapılması amacıyla yıkıldı.

Bilecik yatırımları İl Genel Meclisinde görüşüldü!

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen Nisan ayı birleşim toplantıları 4 gündem maddesi ile devam etti, işte Bilecik İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantısında konuşulan gündem maddeleri...

Bilecik Malhun Hatun Ortaokulu Haberi

Bilecik Malhun Hatun Ortaokulu

Bilecik Merkez Bahçelievler Mahallesi Atakent Caddesi üzerinde inşa edilen ve 3 milyon 73 bin lira keşif bedelli olan Malhun Hatun Ortaokulu’nun çatısı kiremitle döşenirken, eski ilkokul binasında da tadilat ve güçlendirme çalışmaları sürüyor. Anaokulunun çocuk Oyun sahasında da yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Bilecik İl Özel İdaresi Plan ve Proje, Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından yaptırılan bina, Bodrum, zemin ve 3 kat olarak hizmet verecek. Okulda eğitim alanlarının yanı sıra, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyecek faaliyet alanları, laboratuvarlar, kantin, kütüphane, konferans salonu, çok amaçlı salonlar, müzik salonları bulunacak. Okulda ayrıca engelli öğrencilerin eğitim göreceği şekilde resim atölyeleri, misafirhane, basketbol ve voleybol sahası ve oyun alanları da yer alacak. Okulun en kısa süre içerisinde tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına...