01 / 05 / 2024

Bilecik Pazaryeri belediyesi imar

Bilecik Pazaryeri belediyesi imar

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Belediye tarafından 190 dönümlük alanda yeni imar çalışması başlatıldığı açıklandı.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ilçeye 105 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik Pazaryeri projesinin ihalesini yarın saat 14.00'te gerçekleştirecek. Bilecik TOKİ projesinde 105 adet konut yer alacak.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Bilecik Pazaryeri belediyesi imar Haberi

Bilecik Pazaryeri belediyesi imar

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın,konuyla ilgili , 1974 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından çevre yolu olarak imar planına işlenen 80 dönümlük araziyi,2013 yılında güzergah değişikliği yapılarak ticaret ve konut merkezi olarak değiştirdiklerini ifade etti.


Yalçın,”Bu alan ve hemen bitişiğindeki 190 dönümlük alanda imar çalışması başlattık.Bu çalışmadaki amacımız,şehrin gelişmesine ve değişimine yeni büyük proje ile devam ettirmek ve 41 yıllık sorunu çözmektir.Çalışmaların taslağını oluşturduktan sonra Belediye meclisimizle birlikte istişarelerde bulunmak ve Belediye Kültür Merkezinde hemşehrilerimiz ile birlikte yapacağımız toplantıda imar planını birlikte hayata geçirmektir.Bu çalışmamız bir ekip işidir.Hemşehrilerimiz ve paydaşlarla yepyeni bir Pazaryeri oluşturmak,kronik sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız.İlçemize hayırlı uğurlu olsun”.dedi.


Projeyi üstlenen şehir planlamacısı Abdurrahim Ulusoy,yıllar önce Afyon’dan gelerek Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesi’nde 3 yıl yatılı tahsil yaptığını ve Bilecik’e...