25 / 07 / 2024

bilecik valisi Ahmet Hamdi Nayir

bilecik valisi Ahmet Hamdi Nayir

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir kimdir? Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Nayir, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Hamdi Nayir...

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Batman'da OSB 4. İlave Kamulaştırma Toplantısı yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Bilecik'te çatıdan düşen müteahhit Ahmet Şahin ağır yaralandı!

Bilecik Beşiktaş Mahallesi Dilaver Sokak üzerinde kaba inşaatı bitmiş 4 katlı bir binanın çatısındaki yapımı devam eden çalışmaları inceleyen müteahhit Ahmet Şahin (1982), bilinmeyen bir sebepten dolayı aşağı düştü.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Batman Çayı projesinde sona gelindi!

Yatırımları inceleyen Batman Valisi Ahmet Deniz, "45 milyonluk Batman Çayı Projesi'nin 5 kilometrelik kısmının bitmesi halinde Batman şehri suyla bütünleşmiş olacak" dedi.

TOKİ'nin Batman Emekli Konutları'nda incelemeler yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ tarafından Batı Raman'da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi üyelerine yapılan konutlarda incelemelerde bulundu.

bilecik valisi Ahmet Hamdi Nayir Haberi

bilecik valisi Ahmet Hamdi Nayir

Ahmet Hamdi Nayir kimdir?

Ahmet Hamdi Nayir, 1960 yılında Erzincan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzincan’da tamamladı. 1978 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandı ve 1983 yılında bu fakülteden mezun oldu. 


Askerlik görevini müteakiben 1987 yılında Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı. Üç yıllık adaylık süresinin bir yılını İngiltere’de geçirdi. Yine adaylık süresinde yedi ay süre ile Bahçe ilçesinde kaymakam vekilliği yaptı. 1990 yılında Kaymakamlık Kursu sonucunda Niğde ili Çamardı ilçesine atandı. 


Daha sonra sırasıyla Samsun-Yakakent Kaymakamlığı, Tunceli-Pertek Kaymakamlığı, Şanlıurfa-Bozova Kaymakamlığı, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı, Çorum Vali Yardımcılığı, Trabzon-Sürmene Kaymakamlığı, Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


2006 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine,  2011 yılında 1. Hukuk Müşavirliğine ve 2012 yılında da Müsteşar Yardımcılığına atandı.


13 Şubat 2014 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Bilecik...