25 / 07 / 2024

bilecik valisi Halil İbrahim Akpınar

bilecik valisi Halil İbrahim Akpınar

Halil İbrahim Akpınar, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Halil İbrahim Akpınar kimdir?

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı ne zaman başlayacak?

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

Bozüyük Belediye Meclisi'nin gündeminde imar vardı!

Bozüyük Belediyesi ekim ayı olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, toplantı öncesinde meclis üyelerine kısa bir selamlama ziyareti yaptı.

İbrahim Halil Çomaktekin Amasya valilik binasının restorasyonunu inceledi!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali binanın kısa zamanda halka hizmet vereceğini belirtti.

Halil Çomaktekin: Amasya turizm potansiyeline sahip!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Türkiye’nin ve Amasya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Halil Eldemir kimdir?

İnşaat Mühendisi Halil Eldemir, AKP Bilecik Milletvekili Adayı oldu. Peki, Halil Eldemir kimdir? Halil Eldemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Halil Eldemir...

Halil Çomaktekin: Tarım işçileri için prefabrike konut yapılabilir!

AMASYA Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Türkiye'nin çeşitli illerinden ailece gelerek tarım arazilerinde çalışan işçileri ziyaret etti. Vali Çomaktekin, Tarım işçilerinin belli bölgelerde daha rahat yaşamaları için prefabrike konut çalışması başlatılabilir

Halil Avcı İnşaat 550 konutluk Dreamtown projesi için hazırlıklara başladı!

Halil Avcı İnşaat, yeni bir projeye odaklandı. Binden fazla arsa stoku olan firma, 100 bin metrekareyi geçen inşaat alanıyla 550 konuttan oluşan Dreamtown projesi için hazırlıklara başladı.

Halil Tamer Öztoygar: İMDER'in hedefi 2023 yılında 10 milyon dolarlık iş makinesi ihracatı yapmak!

Halil Tamer Öztoygar " 2023 vizyonu doğrultusunda, 10 milyar dolarlık ihracat, 30 bin adet iş ve inşaat makinesi yıllık satış adedi ile dünyada ilk sekiz, Avrupa'da ise ilk üç pazar arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi.

New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan Türkiye’deki teknoparkları gezecek!

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türkiye’nin dış ticaretine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan İstanbul’a geldi.

Ytong Çatalca ve Bilecik'te arttıracağı kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak!

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Bilecik'te ağır tonajlı araçların evlere zarar verdiği iddia edildi!

Gölpazarı ilçesinde, ağır tonajlı araçların evlere zarar verdiği öne sürüldü. Bilecik Gölpazarı ilçesinde, mermer yüklü ağır tonajlı araçların geçişi nedeniyle evlerin hasar gördüğü iddia edildi.

bilecik valisi Halil İbrahim Akpınar Haberi

bilecik valisi Halil İbrahim Akpınar

Halil İbrahim Akpınar kimdir?

Halil İbrahim Akpınar, 10 Şubat 1963, Türkoğlu, Kahramanmaraş doğumlu.


1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Altınekin, Hilvan, Besni, Kaş, Kazan Kaymakamlıkları, Ağrı Vali Yardımcılıkları, Ağrı Valilikleri yaptı. 


27 Nisan 2008 tarihinde Bolu valisi olarak atanmıştır. 13 Mayıs 2010 tarihli kararname ile Bilecik Valisi olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Halil İbrahim Akpınar, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer...