25 / 07 / 2024

bilecik valisi kimdir

bilecik valisi kimdir

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir kimdir? Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Nayir, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Hamdi Nayir...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Zülkif Dağlı kimdir?

Zülkif Dağlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valiliğine atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Zülkif Dağlı kimdir?

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Ömer Doğanay kimdir?

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Çataklı kimdir?

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

Ertan Peynircioğlu kimdir?

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Davut Gül kimdir?

1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Sivas Valisi olan Davut Gül kimdir? Davut Gül, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Davut Gül..

bilecik valisi kimdir Haberi

bilecik valisi kimdir

Ahmet Hamdi Nayir kimdir?

Ahmet Hamdi Nayir, 1960 yılında Erzincan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzincan’da tamamladı. 1978 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandı ve 1983 yılında bu fakülteden mezun oldu. 


Askerlik görevini müteakiben 1987 yılında Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı. Üç yıllık adaylık süresinin bir yılını İngiltere’de geçirdi. Yine adaylık süresinde yedi ay süre ile Bahçe ilçesinde kaymakam vekilliği yaptı. 1990 yılında Kaymakamlık Kursu sonucunda Niğde ili Çamardı ilçesine atandı. 


Daha sonra sırasıyla Samsun-Yakakent Kaymakamlığı, Tunceli-Pertek Kaymakamlığı, Şanlıurfa-Bozova Kaymakamlığı, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı, Çorum Vali Yardımcılığı, Trabzon-Sürmene Kaymakamlığı, Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


2006 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine,  2011 yılında 1. Hukuk Müşavirliğine ve 2012 yılında da Müsteşar Yardımcılığına atandı.


13 Şubat 2014 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Bilecik...