06 / 05 / 2024

bilecik yht inşaatı

bilecik yht inşaatı

Bilecik' in, İstanbul, Ankara, Konya, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi büyük şehirler ile bağlantısını sağlayacak Yüksek Hızlı Tren (YHT) istasyonu inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Ankara-İzmir YHT projesinin inşaatında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Projesi'nin inşaatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Cahit Turhan, Konya Yüksek Hızlı Tren Garı inşaatını inceledi!

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, YHT Garı inşaatı ve Konya Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

Konya YHT Garı'nın inşaatı havadan görüntülendi!

Konya'nın yeni Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Havadan görüntülenen yeni YHT Garı'nın, kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın inşaatında son durum!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor...

Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaatı sürüyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapım çalışmaları devam eden Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.

bilecik yht inşaatı Haberi

bilecik yht inşaatı


Bilecik'in, İstanbul, Ankara, Konya, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi büyük şehirler ile bağlantısını sağlayacak Yüksek Hızlı Tren (YHT) istasyonu inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Bilecik Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile alternatif yol güzergahları yeniden incelenerek, fizibilite çalışmaları yapıldığı belirtildi. Hızlı Tren İstasyonu'na ulaşımın daha rahat ve kolay sağlanabilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, büyük aşamaların kaydedildiği aktarılırken, "Hızlı bir şekilde inşaat çalışmaları devam eden projenin yaz ayları sonuna doğru tamamlanması düşünülüyor. Vatandaşlarımız için en sağlıklı ve konforlu ulaşımın elde edilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda Bilecik Belediyesi olarak gerekli bütün çalışmalar en hızlı bir şekilde yerine getirilmektedir" ifadelerine yer...