27 / 04 / 2024

Bilecikte açılış 2016

Bilecikte açılış 2016

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi'nde 18 tesisin temel atma ve tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi perşembe günü açılıyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği kütüphanenin inşa çalışmaları 2016 yılında başladı. 4 milyon basılı, 120 milyonun üzerinde elektronik yayın ile 550 bin e-kitap ve nadir eserin bulunduğu kütüphanenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirecek...

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Evtiko, Avrupa'ya açılıyor!

2016 yılında Markafoni'nin kurucusu girişimci Sina Afra’nın önderliğinde kurulan Evtiko, şimdi de Madrid şubesi ile Avrupa'ya açılıyor.

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ataşehir'de 14 projenin açılış töreni 26 Kasım'da!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

Ataşehir'deki 14 proje 26 Kasım'da açılıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.30’da yapılacak.

Elazığ Hilton 6 Aralık'ta açılıyor!

Elazığ'ın marka yatırımlarından biri olan Elazığ Hilton Otelin açılışı 06 Aralık 2016 tarihinde yapılıyor. Otel Müdürü Şeyda Ahlatoğlu Elazığ TSO Başkanı Alan'ı ziyaret ederek açılışla ilgili bililer verdi.

Konut Satış İstatistikleri Eylül 2016!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), geçtiğimiz Eylül ayında kaç konut satıldığını, hangi illerden ne kadar satış gerçekleştiğini açıkladı. İşte konut Satış İstatistikleri Eylül 2016..

Oasis Designer Outlet AVM açılıyor!

Nurol Holding’in ikinci alışveriş merkezi, Oasis Designer Outlet Basın Ekspres yolu İkitelli’de açılıyor. AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Bartın'da 4 aile sağlığı merkezi açılıyor!

Bartın'ın Kurtköy, Ellibaş, Kızılelma ve Tekkeönü köylerinde 2016 yatırım programında inşaatları tamamlanan Aile Sağlığı Merkezinin çevre düzenlemelerinin ardından hizmete açılıyor.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Bilecikte açılış 2016 Haberi

Bilecikte açılış 2016

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Etrafımız ateş çemberi ama hiç merak etmeyin Türkiye'nin yıldızı parlak. Bu gayretle sizlerin duasıyla bu millet 21. asra mührünü vuracaktır." dedi.


Bakan Eroğlu, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi'nde 18 tesisin temel atma ve tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bilecik'i tabiat ve doğa turizminin merkezi yapmak istediklerini vurguladı.


Bilecik'e vefa borcunun olduğunu ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:


"Ertuğrul Gazi'ye, Şeyh Edebali'ye vefa borcumuz var. Bunları hala ödeyebilmiş değiliz. Bu topraklarda onların sayesinde dimdik ayaktayız. O bakımdan inşallah o vefa borcunu ödeyeceğiz. Biz sözün eri bir hükümetiz. Seçimlerden önce Sayın Başbakanımız birtakım vaatlerde bulundu. Bu vaatlerin tamamını 3 ay içinde hepsini yerine getirdik. Böyle bir dönem olmamıştır Türkiye'de. Reformlarla ilgili talepler, onlar 6 ay içinde...