08 / 05 / 2024

bilezikçi çiftliği nerede

bilezikçi çiftliği nerede

İstanbul Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek. İstanbul Üniversitesi tarihi yapının restorasyon çalışmaları için hazırlıklara başladı. 

En ucuz iPhone13 Pro Max 512 Gb nerede! Haberin detaylarına bakmadan almayın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone’dan başka telefon kullanmam diyenler, iPhone 14 tam bir servet değerinde iPhone 13 Pro Max neyime yetmiyor diyenler bu haber tam size göre. Peki en ucuz iPhone 13 Pro Max’i nerede bulabilirsiniz? İşte cimri.com’a göre en ucuz iPhone 13 Pro Max 512 Gb Akıllı Telefon bulabileceğiniz mağazalar.

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Sincan TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ Saraycık kura saati 2020...

TOKİ Muğla 100 bin konut kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Muğla 100 bin konut kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Muğla 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ Muğla 100 bin konut kura saati kaç? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek!  

İstanbul Sarıyer'deki Bilezikçi Çiftliği restore edilecek. İstanbul Üniversitesi tarihi yapının restorasyon çalışmaları için hazırlıklara başladı. 

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 137 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Kura heyecanının şimdiden başladığı TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi yarın yapılacak. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Çankırı Atkaracalar 2. Etap kura çekilişi nerede?

Çankırı Atkaracalar 2. Etap kura sonucu henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi gerçekleştikten sonra Çankırı Atkaracalar 2. Etap kura sonucu listesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Kayabaşı Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede?

Kayabaşı'na taşınan Rami Kuru Gıda Hali dükkanları için kura çekim tarihi 19 Aralık olarak belirlendi. Dükkanlar yapılacak kura ile sahiplerini bulacak..

bilezikçi çiftliği nerede Haberi

bilezikçi çiftliği nerede

Sarıyer'deki tarihi Bilezikçi Çiftliği restore edilecek. İstanbul Üniversitesi, 33 bin 500 metrekare orman içinde kurulu tarihi yapının da yer aldığı çiftliğin restorasyon ve restitüsyon projesinin hazırlanması için çalışma başlattı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Malkoçoğlu, Sosyete Şaban gibi kült filmlerin yanı sıra, son dönem tarihi dizilerinin de mekanı olarak kullanılan Bilezikçi Çiftliği, Osmanlı'nın son dönem ticari faaliyetleriyle tanınan Abraham Paşa tarafından kurulmuştu. 1980'li yıllarda mirasçıları tarafından satılan çiftlik arazisi İstanbul Üniversitesi tarafından kamulaştırıldı. Türk Sineması'nın platosu olarak kullanılan çiftlik aslına uygun olarak...