05 / 05 / 2024

Bilfen çayyolu

Bilfen çayyolu

Bilfen Çayyolu'ndaki anaokulu ve ilköğretim okulunu 2013-2014 eğitim öğretim döneminde hizmete açmıştı. Kurum 2014-2015 eğitim öğretim dönemine de 1500 öğretim kapasiteli, ortaokul-lise ve fen lisesini açmaya hazırlanıyor

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 11 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 11 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesine 8 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu dün saat 11:00'de gerçekleştirildi. İhalenin ilk oturumunda 8 firma teklif verdi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesi 2 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 2 Kasım tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Koordinat Çayyolu" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Koordinat Çayyolu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Koordinat Çayyolu'nun kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Koordinat Çayyolu); 29479 Ada 3 Parsel Aile Sağlığı Merkezi, 29479 Ada 4 Parsel Dini Tesis ve 29622 Ada 1 Parsel Eğitim Tesisinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 4 Aralık 2020 tarihinde onayla

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Koordinat Çayyolu projesi 33 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Bilfen çayyolu Haberi

Bilfen çayyolu

Bilfen'in Ankara'daki yeni eğitim alanı Çayyolu'nda 2014-2015 eğitim döneminde açılacak. 1.500 kişi kapasiteli Bilfen Çayyolu okulu; ortaokul, lise ve fen lisesi olarak planlandı. 


40 milyon liralık yatırımla yükselen Bilfen Çayyolu'nun anaokulu ve ilkokulu geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde hizmete açılmıştı. Bilfen Çayyolu projesi kapsamında sanatsal ve sportif çalışmalar da yapılacak. 


Bilfen Çayyolu ortaokulu için Bilfen Giriş Sınavı'na girmek gerekiyor. Giriş sınavları bireysel olarak yapılacak. 


Başvuru için gerekli belgeler: 

2 adet vesikalık fotoğraf

Nüfus cüzdanı fotokobisi


Yapılacağı yer: Bilfen Çayyolu İlköğretim Okulu.


Tel: 444 33 06


Adres: Koru Mahallesi, 2620 Sokak, No:1/B. Yenimahalle.


Bilfen Çayyolu Ortaokulu-Lise-Fen Lisesi nerede?



Yine 2014-2015 dönemi için de anaokulu açmayan Bilfen Eğitim Kurumları'nın açacağı anaokulları; Antalya Lara, Bursa Nilüfer, Çamlıca, Halkalı, Gebze, Kayseri olarak belirlendi. 


Bilfen ayrıca Gebze'de 18-36 aylık çocuklar için de özel bir okul...