28 / 04 / 2024

bilge gayrimenkul

bilge gayrimenkul

Vakıf GYO, Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile Peritus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş firmalarından değerleme hizmeti alacak.

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bbo Serenıty Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile  Bilge Polat tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Balıkesir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Türkiye’nin tüm kentlerine değerleme hizmeti sunan Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Balıkesir'deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gayrimenkul fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkiliyor. Peki alınan tam kapanma kararı, gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Değerli Konut Vergisi'nde en önemli değişiklik ne oldu?

Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Değerli Konut Vergisi’ndeki değişiklikleri değerlendirdi.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yalçınlar ve Mehtap Balaban ortaklığında kuruldu. 

Bilge Özdemir, Akkuş Gayrimenkul’ün pazarlama ve satışını yapacak!

Gayrimenkul sektörüne proje geliştirme, yönetim, pazarlama ve satış konularında çeyrek asırdan beri "Butik Hizmet" veren Bilge Özdemir,  "Butik Marka" değeri taşıyan Akkuş Gayrimenkul ile birleşti..

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilge Ertürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Manolya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Manolya Gayrimenkul Anonim Şirketi Osman Nuri Bilge tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilge Özdemir, Turyap'ın icra kurulu üyesi oldu!

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle sektöre yön veren Turyap, gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Bilge Özdemir ile el sıkıştı.

Emlakchi'den gayrimenkul projelerinde denetim ve temsil hizmeti!

Bilge Özdemir, Emlakchi markası altında gayrimenkul projelerine yönelik "denetim" ve "temsil" olmak üzere gelştirdiği iki farklı hizmet şeklini sunmaya başlıyor.

Moody's notunun gayrimenkul sektöründeki etkisi nasıl olur?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugünkü yazısında, ülke notunun Moody's tarafından yatırım yapılabilir seviyenin altına düşürülmesinin yabancı gayrimenkul alımları üzerinde olası etkilerini ele aldı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

bilge gayrimenkul Haberi

bilge gayrimenkul

Vakıf GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


          Şirketimizin 31.01.2013 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; 


          SPK'nın Seri:VI, No:11 sayılı tebliği uyarınca Şirketimiz portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması ve yıl içinde değerleme yaptırılması gerekecek gayrimenkuller için değerleme hizmeti verecek firma tespiti ile ilgili olarak 16 adet değerleme firmasından teklif istenmiştir. 


        Ekteki Komisyon Kararları'nda da yer aldığı üzere, Şirketimize gelen tekliflerin değerlendirilmesi sonucu;


    - Teklif veren 16 adet firmadan, yıl sonu portföy değerlemesi işinin, 4.750,-TL + KDV bedelle en uygun teklif veren Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmasına yaptırılmasına,


    - Yıl içinde ihtiyaç duyulacak taşınmazların değerlenmesi işi için tebliğ gereği iki adet...