28 / 04 / 2024

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilge Ertürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bilge Ertürk tarafından kuruldu. 

RESTO GRUP GAYRİMENKUL GELİŞTİRME İNŞAAT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danısmanlık hizmetleri yapmak, 2-Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kisilere ait her türlü tasınmaz gayrimenkuller ve tasınmazları ile ilgili ekspertiz, degerleme hizmetleri verebilir, planlama etüdleri, program etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danısmanlık hizmetleri verebilir. Danısmanlık isteyen hakiki ve hükmi sahısların bu istekleriniyerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dısındaki kisi veya kuruluslardan hizmet kiralayabilir veya bunlarla isbirligi yapabilir. 3-Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, is hanları, is merkezleri,.... ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön