23 / 07 / 2024

Bilgehan Kunt

Bilgehan Kunt

Globalfkb İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Asiye Yürük, Ferhat Sakızcı, Bilgehan Kunt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Toros Caddesi, Arterıum Sitesi'nde kuruldu.

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bilgehan Yildiz ve Fatma Dilaver ortaklığında kuruldu.

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

Bildem Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Bilgehan Demirci tarafından kuruldu.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Senbay İnşaat Taahhüt Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senbay İnşaat Taahhüt Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Aydoğan tarafından kuruldu.

Avek İnşaat Lojistik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avek İnşaat Lojistik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akın ve Mustafa Koray Kunt ortaklığında kuruldu.

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Şenel tarafından kuruldu.

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Tavşan, Erhan Tavşan ve Ömer Köse ortaklığıyla kuruldu...

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Altun ve Emre Özçelik ortaklığıyla kuruldu...

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Dox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dicle Bilgehan Özdemir Uyanık  ve Kadir  Uyanık ortaklığında kuruldu. 

Murat Miniç: Beykoz'da imar sorunu var!

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, adayların çözüleceği yönünde vaatler verdiği imar sorunuyla ilgili konuştu. 

Bilgehan Kunt Haberi

Bilgehan Kunt

Globalfkb İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Asiye Yürük, Ferhat Sakızcı, Bilgehan Kunt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta  Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Toros Caddesi, Arterıum Sitesi'nde kuruldu. 


Globalfkb İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde karşılığı binalar yapma. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, ihanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turisrik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 


Globalfkb İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve...