29 / 04 / 2024

Bilgi Üniversitesi eğitim sertifikası

Bilgi Üniversitesi eğitim sertifikası

Bilgi Eğitim’de 29 Mart’tan itibaren 54 saat sürecek ‘Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’ başlıyor. Dört modülden oluşan sertifika programı, gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak veya bu konuda uzmanlaşmak isteyen tüm katılımcılara açık

Apple eğitim indiriminden nasıl yararlanabilirsiniz?

Öğrenciler, Apple'ın sunduğu eğitim indirimi sayesinde uygun fiyatlı ürünler satın alabilirler; ancak, Apple eğitim indirimi nasıl kullanılacağı konusunda bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Millî Eğitim Bakanlığı 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Millî Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, ÖSYM tarafından KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, MEB personel alımı hakkında detaylı bilgi almak için branş dağılımı ve başvuru tarihleri gibi konulara odaklanmış durumda.

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine yeni poliklinik binası inşa edildi!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine 37 milyon lira yatırımla 95 poliklinik ve 56 destek ünitesine sahip yeni poliklinik binası inşa edildi. 

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenileniyor!

İslam Kalkınma Bankası Başkanı Bandar Hajjar, sismik izolatör teknolojisi, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yenilenen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Bilgi Üniversitesi eğitim sertifikası Haberi

Bilgi Üniversitesi eğitim sertifikası

Türkiye’nin son dönemdeki en gözde sektörlerinden gayrimenkulde kariyer yapmak veya bu konuda uzmanlaşmak isteyenler için Bilgi Eğitim, yeni bir sertifika programı açıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’, 29 Mart’ta İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Santralİstanbul Kampüsü’nde başlıyor.

24 Mayıs’a kadar sürecek ve toplamda 54 saatlik eğitimden oluşan sertifika programı; yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansman ve hukuka kadar gayrimenkul sektöründe bir yöneticinin ihtiyaç duyabileceği tüm eğitimleri en güncel haliyle katılımcılara sunmayı hedefliyor. ‘Gayrimenkul Yatırım&Geliştirme’, ‘Mimari Tasarım, Finansman ve Vergisel Düzenlemeler’, ‘Değerleme Uzmanlığı, Gayrimenkul Hukuku’, ‘Proje Ziyaretleri ve İncelemeler’ olmak üzere dört modülden oluşan sertifika programında alanında uzman akademisyenler ve profesyoneller ders verecek. 

Akademisyenler ve profesyoneller birarada

Programda ders veren eğitmenler arasında Vesram Gayrimenkul Yatırım ve Varlık Yönetimi A.Ş.’nin Kurucu Ortağı Hakan Eren, Has...