28 / 04 / 2024

Bilgi Üniversitesi ulaşım

Bilgi Üniversitesi ulaşım

İstanbul Bilgi Üniversitesi geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansman ve hukuka kadar gayrimenkul sektörüne dair tüm konuları içeren özel bir eğitim hazırladı. Bilgi Üniversitesi gayrimenkul geliştirme sertifika programı düzenliyor...

Bilgi Üniversitesi'inde 2 ünlü mimar için konferans yapılacak!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, biri Anadolu diğeri İtalyan yarımadası coğrafyasından iki usta mimarı İstanbul’da buluşturuyor. Düzenlenecek olan etkinlik, Mimar Sinan ve Andrea Palladio için yapılacak...

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Ulaşım sektörü bir araya geliyor!

Karayolu ulaşım sektörünün paydaşlarını bir araya getirmek ve projelerle ilgili bilgi paylaşımına aracı olmak amacıyla düzenlenen Karayolları Fuarı ile, Ulaşım sektörü bir araya gelecek.

Niğde'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kentte hayata geçirilecek ulaşım yatırımları ile ilgili bilgi verdi. İşte Başkan Akdoğan'ın o açıklamaları...

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Inİstanbul Gala Rezidans ulaşım!

Inİstanbul Gala Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı projede lansmana özel avantajlar devam ediyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Topkapı Inİstanbul ulaşım!

Topkapı Inİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Bilgi Üniversitesi ulaşım Haberi

Bilgi Üniversitesi ulaşım

Son yılların en gözde sektörleri arasında yerini alan gayrimenkulde kariyer yapmak ya da kendini geliştirmek isteyenler için İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden büyük fırsat..! İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü (GHE) arasında yapılan işbirliği sonucu düzenlenen ‘Gayrimenkul Yatırım & Geliştirme Sertifika Programı’nda, gayrimenkul sektöründe geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansmana ve hukuka kadar ihtiyaç duyulabilecek tüm konuların eğitimleri verilecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ Bilgi Eğitim tarafından üniversitenin Santral Kampüsü’nde, 16 Kasım 2013-O8 Şubat 2014 tarihleri arasında verilecek eğitimler toplam 102 saat sürecek. Geliştirme, pazarlama, mimari konsept, yatırım ve finansmanı içeren modül; tasarım, yönetim, vergisel düzenlemeler, şirket yapılandırmaları ve değerlendirme uzmanlığından oluşan farklı bir modül ile hukuk uzmanlığının yanı sıra proje ziyaretleri ve incelemeleri kapsayan modül olmak üzere dört farklı modülden...