06 / 05 / 2024

Bilhan Başkaya

Bilhan Başkaya

Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Başkaya, Metin Öner tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Kartal, Yeni Mahalle'de kuruldu

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Başkaya tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Başkaya tarafından kuruldu.

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Beykoz'un imar plan notları yargıdan döndü!

Beykoz Çiğdem Mahallesi’nde Hasan Başkaya ve 131 kişinin bir araya gelip açtığı imar planı notları davası yargıdan döndü...

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Altuncu, Çetin Ercüment Başkaya, Tarık Altuncu ortaklığında kuruldu. 

Payder İnşaat Malzemeleri Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payder İnşaat Malzemeleri Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Başkaya tarafından kuruldu.

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Adnan Başkaya, Filiz Başkaya, Figen Kefelioğlu, Nihal Kılıç ve Neval Başkaya ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Antalya'nın tarım alanları imara açılıyor!

Antalya Gerçek Akdeniz Gazetesi köşe yazarı olan Songül Başkaya bugünkü yazısında Antalya'daki tarım alanlarını anlattı. Başkaya arazilerin imara açıldığını söyledi.

Antalya'daki THK arsasının 282 hektarlık kısmı spor alanına çevrildi!

Türk Hava Kurumu'na tahsisli 688 hektar alanın 282 hektarın eşdeğer alan ayrılmadan spor tesisleri alanına çevrilmesine CHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Songül Başkaya itiraz etti.

Bilhan Başkaya Haberi

Bilhan Başkaya

Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Başkaya, Metin Öner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin hissesi 2'ye 5 bin TL olarak ayrılmış durumda. 


Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almakbunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yeni Mahalle, Pegagaz Sokak, No:4 Aura Rezidans B Blok,...