17 / 05 / 2024

Bilir Vakıf Yarımağan

Bilir Vakıf Yarımağan

BVY Turizm ve Seyahat Acenteliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Fatih'te, 500 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Bilir Vakıf Yarımağan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Emekli promosyonunda çılgın yarış! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonlarında bankalar fiyatları ardı ardına arttırmaya devam ederken bazı bankalar ise başvuru sürelerini uzattı. 9 bin 10 bin veren var! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Vakıf GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar kar elde etti?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2021 ile 30 Haziran 2021 döneminde 1 milyon 261 bin 119 TL brüt kar elde etti.

Vakıf GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde tescillendi. 

Vakıf GYO'nun kar dağıtım tablosu onaylandı!

Vakıf GYO'nun 2 Nisan 2021 tarihli şirketin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosu onaylandı. 

Vakıf GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Vakıf GYO komitelerin görev alanlarını belirledi!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerin görev alanları ve çalışma esasları belirlendi.

SPK'dan Vakıf Varlık Kiralama'nın 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

SPK, Vakıf Varlık Kiralama'nın 15 milyar TL tutarındaki alım satıma ve yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı başvurusuna ve Yatırım Varlık Kiralama'nın 500 milyon lira tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı başvurusuna onay verdi.

Yunanistan Osmanlı vakıf mallarını satıyor!

Muğla Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki İstanköy Adası’ndaki Osmanlı Dönemi’ne ait vakıf mallarının satılmasına sert tepki gösteren Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, satışların durdurulmasını istedi.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tapusu 253 milyon TL'ye devredildi!

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara Projesi'nin 207 bin 853 metrekare kapalı inşaat alanına haiz, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı, 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip ve yüzde 15 inşaat ilerleme seviyesinde tapu devir işlemi tamamlandı...

Vakıf GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Haziran 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Vakıf Finansal Kiralama 2019 yılı için kar payı dağıtacak!

Vakıf Finansal Kiralama'nın 25 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kar dağıtım önerisi kabul edildi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın genel kurul sonuçları tescillendi!

Vakıf Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. olağan genel kurul toplantı sonucu hakkında açıklama yaptı.

Bilir Vakıf Yarımağan Haberi

Bilir Vakıf Yarımağan

BVY Turizm ve Seyahat Acenteliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi 500 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Bilir Vakıf Yarımağan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


BVY Turizm ve Seyahat Acenteliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi iş konusu;Turizme yönelik otel,motel,bar ,pansiyon,kamping, tatil köyleri,apart oteller, yeme içme tesisleri  eğlence yerleri kurmak ,işletmek,işletmeye vermek, bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek


BVY Turizm ve Seyahat Acenteliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi adres: Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Orhaniye Caddesi...