07 / 05 / 2024

Bilkent Holdingden kur desteği

Bilkent Holdingden kur desteği

Bilkent Holding' den şirketlerinden olan Tepe Emlak, kendi işlettiği Alışveriş Merkezlerinde kiracı olarak yer alan perakende markalarına destek olmak amacı ile kur sabitleme kararını açıkladı.

Saf GYO, Akasya AVM kiralarında kur sabitleme kararı aldı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda Akasya Acıbadem Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kiralarında Kur Sabitlemesi hakkındaki kararını yayınladı.

Kur artışı fiyatlara yansımadan konuta yazılın!

Küresel ekonomideki belirsizliklerin dolardaki yükselişi tetiklemesi üzerine inşaat temsilcilerinden vatandaşlara yatırım mesajı geldi. İnşaatçılar. ev sahibi olmak isteyenlerin kur artısının maliyetlere yansımadan bir konuta yazılması önerisinde bulundu.

Afyonkarahisar Dinar'da Kur'an Kursu için arsa tahsis edildi!

İGM'de Eylül ayının ikinci toplantısında İl Özel İdaresi’ne ait arsanın "Mahallem Kur'anla Buluşuyor" projesi kapsamında Kur'an Kursu yapımı için Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsisine karar verildi

KKTC'de inşaat sektörü için sabit kur uygulaması başlıyor!

KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, kur artışı sebebiyle inşaat sektöründe yaşanacak olumsuzlukları azaltmak amacıyla tapu devir harçları ve stopajlarında da 90 gün süreyle sabit kur uygulamasına gidileceğini vurguladı.

Dövizdeki kur artışı inşaat sektörünü iflasa sürüklüyor!

TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, dövizdeki artışın maliyetleri 10 puan artırdığına dikkat çekti. “Sektör bu kur baskısını kaldıramaz. İflasa sürükleniyor” uyarısı yaptı.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 2016 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Bilkent Entegre Sağlık Kampusu 1 yıl sonra hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampusu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi 2016'da açılacak!

Mehmet Müezzinoğlu: "Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi 3 bin 680 yatak kapasitesine sahip. Avrupa'nın en büyük, dünyanın da tek parça halinde en büyük hastanelerinden biri olacak. Herhangi bir aksilik olmazsa 2016 Ağustos ayında açılacak" dedi.

Kars Selim'de 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılıyor!

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılacağını belirterek, 6 köyde ise çalışmaların devam ettiğini, bu yatırımların 50 gün içinde hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

Perakendeci sabit kur istedi!

Kategori Mağazacılığı Demeği Başkanı Alp Önder Özpamukçu, perakende sektöründe maliyetlerin yükselip, kârlılığın düştüğünü belirterek, bozulan kira/ciro oranlan nedeniyle AVM'lere TL bazlı kira ya da kur sabitlemesine gitme çağrısı yaptı.

Hakkari Çinko-Kurşun Kapasite Artışı projesi toplantısı 10 Eylül'de!

Hakkari Merkez İlçesi'ne yapılması planlanan Çinko-Kurşun Ocağı Kapasite Artışı projesine ilişkin ÇED toplantısı 10 Eylül'de yapılacak.

Bitlis Tatvan'da 7 cami ve 3 Kur'an kursu inşa ediliyor!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerek Diyanet’in ve gerekse hayırseverlerin katkı ve destekleriyle yapımına başlanan 7 cami ve 3 Kur’an kursunun inşaatı devam ediyor.

AVM mağazalarının kiralarında sabit kur dönemi başladı!

Doların 3 TL’ye dayanmasıyla AVM’lerdeki kira tartışması yine gündeme geldi. AVM yönetimleri ve kiracılar yeni dönemde kur sabitlemesi için yine karşı karşıya...

Bilkent Holdingden kur desteği Haberi

Bilkent Holdingden kur desteği

Bilkent Holding şirketlerinden olan Tepe Emlak, kendi işlettiği Alışveriş Merkezlerinde kiracı olarak yer alan perakende markalarına destek olmak amacı ile kur sabitleme kararını açıkladı.

 Bilkent Holding Koordinasyon Kurulu Üyesi ve Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İlhan İL aşağıdaki açıklamayı yaptı;

 “Bildiğiniz gibi perakende sektörü ülkemizin son dönemlerde gerçekleştirdiği ekonomik gelişmelere çok önemli katkılar sağlamıştır. Perakende ticareti önemli ölçüde kayıt içine alınmış, organize perakende ticaret hacmi 100 milyar dolara ulaşırken 700 bin kişiye istihdam sağlanmış ve yurtdışı mağaza sayısı 2200’e ulaşmıştır.  Perakende sektörünün bu başarısında son 10 yılda büyük bir ivme ile büyüyen ve bugün 40 milyar dolara ulaşan AVM yatırımlarının önemli bir payı olduğunun  gözden kaçırılmaması gerekir.  Dolayısıyla perakendeci-AVM işbirliği sektörün gelişimi için son derece önem kazanmış ve bu anlayış...