29 / 04 / 2024

bim hipermarket zinciri

bim hipermarket zinciri

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “ File ” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

Balıktan köfteye birbirinden uygun fiyatlı ürünler BİM’de! Bim 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni haftaya dopdolu katalogla başlıyor. 1 Kasım Salı gününden itibaren raflarda yerini alacak ürünlerde yok yok.. İşte Bim 1 Kasım 2022 fiyat listesi..

Bugün Bim’e hangi ürünler geldi? Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri her hafta birbirinden uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı kataloglarını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Bu hafta 28 Ekim Cuma günü için dört sayfalık yeni bir katalog yayınlandı. Peki bugün Bim’e hangi ürünler geldi? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mutfakta yardımcınız Bim’den! Uygun fiyatlı mutfak ürünleri Bim’e geliyor! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 28 Ekim Cuma günü için yeni bir katalog yayınladı. Cuma günü Bim’e mutfakta yardımcınız olacak su kaynatıcısı kettle’dan tavaya pek çok ürün gelecek. Peki başka hangi ürünler Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Piyasanın en ucuz telefonları Bim’e geliyor! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni haftaya dopdolu katalogla başlıyor. 28 Ekim Cuma günü için yayınladığı katalogda uygun fiyatlı son model cep telefonları alıcılarını bekliyor. İşte Cuma günü Bim’e gelecek cep telefonlarının model ve fiyat bilgisi..

Bugün Bim’e o ürünler geldi! Yine ucuz alışverişe oraya koşacaksınız.. Bim 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri bu hafta yayınladığı katalogda birbirinden uygun fiyatlı kişisel bakım ürünleri ve temizlik malzemeleri geliyor. Peki hangi ürün Bim’de ne kadar? İşte Bim 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim’den ucuza çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni kataloğunda çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri satışa sunacaklarını duyurdu. Peki hangi anne ve bebek ürünleri Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi..

O makyaj markaları Bim’de çok ucuza! Bim 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri bu hafta yayınladığı katalogda birbirinden uygun fiyatlı kişisel bakım ve makyaj malzemelerini satışa sunuyor. Peki hangi ürün ne kadar Bim’de? İşte Bim 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Bu Salı Bim’de temizlik günü: her yer ucuza temizlenecek! Bim 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 25 Ekim 2022 tarihi için yeni bir katalog yayınladı. Yeni katalogda uygun fiyatlı temizlik ürünleri dikkat çekiyor. Peki temizlik ürünleri kaç TL’ye Bim marketlere geliyor? İşte Bim 25 Ekim 2022 fiyat listesi..

Uygun fiyatlı çeyizlik ürünler Bim’e geliyor! Bim 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni haftada yine dopdolu kataloğuyla karşımızda. Bu hafta 21 Ekim tarihinden itibaren mağazalarda yerini alacak ürünlerden çeyizlik ürünler hesaplı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hangi çeyiz ürünleri Bim’e geliyor? İşte Bim 21 Ekim 2022 fiyat listesi..

Arnica elektrikli süpürge peşin fiyatına 9 taksitle Bim’e geliyor! Bim 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 21 Ekim Cuma günü için yine dopdolu dört sayfalık bir aktüel katalog yayınladı. Özellikle yeni katalogda peşin fiyatına küçük ev aletleri dikkat çekiyor. Bim’e bu hafta hangi ürünler geldi? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi..

Balıktan süt ve süt ürünlerine hesaplı alışveriş Bim’de! Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 18 Ekim 2022 Salı günü içi yeni bir katalog yayınladı. Bugün için yayınlanan katalogda balık ürünlerinden süt ve süt ürünlerine pek çok ürün raflarda yerini aldı. Peki hangi ürünler, ne kadar? İşte Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi..

Heifer kablosuz dikey süpürge peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla Bim’e geliyor! Bim 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 21 Ekim Cuma günü için yeni bir katalog yayınladı. Yeni aktüel katalogda pek çok ürünün yanı sıra Heifer markasına ait şarjlı kablosuz dikey süpürge peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla satışa sunulması dikkat çekti. Peki başka hangi ürünler Bim’e geliyor?

TCL Robot süpürgesi peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla Bim’e geliyor! Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri her hafta yayınladığı dopdolu kataloğu ve zengin ürün yelpazesiyle vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bu hafta 14 Ekim Cuma günü yani bugün için yayınladığı katalogda TCL markasına ait robot süpürge peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla Bim marketlerde.

bim hipermarket zinciri Haberi

bim hipermarket zinciri


BİM 'File' isimli yeni market zinciriyle büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor. File zincirinde yer alacak mağazalar 1.000 metrekarenin üzerinde bir alana sahip olacak. Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “File” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor. "Hard-discount" pazarının lideri olan BİM, şu anda genellikle 300-350 metrekarelik dükkanlarda süpermarketlere oranla daha dar bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. BİM mağazalarında genellikle müşterilerin kullanımına yönelik otoparklar bulunmuyor. Pastane ve fırın mamülleri, et ve şarküteri ürünleri BİM raflarında yer...