13 / 05 / 2024

bimeks 2. şube urfa piazza

bimeks 2. şube urfa piazza

Bimeks, Türkiye genelindeki 84'üncü, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 15'inci ve Şanlıurfa'daki 2'inci mağazasını Piazza AVM'de açtı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu..

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Kahve Diyarı 2 yılda 300 yeni şube açacak!

Kahve Diyarı Grubu, pandemiye rağmen yatırım kararı aldı. Halen 110’u pastane olmak üzere 300 şubeyle hizmet veriyor. Grup, önümüzdeki iki yılda 300 yeni şube ile 1500 kişiyi daha iş sahibi yaparak istihdamını 5 binin üzerine çıkaracak...

Kahve Diyarı 2 yılda 300 şube açacak!

Şube sayısını 600'e çıkarmayı hedefleyen Kahve Diyarı iki yıl içerisinde 300 yeni şube açılışı yapacak. 

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Anadolubank'tan 2 yeni şube!

Muğla'da Turgutreis ve Yalıkavak şubelerini hizmete açan Anadolubank Bodrum'daki şube sayısını 3'e çıkardı...

Beyaz Butik 2 yeni şube açacak!

Gelinlik markası Beyaz Butik, Fatih Mert Esmer ve Hacer Özil tarafından 2018 yılında satın alındı. Markayı, özünü ve gustosunu kaybetmeden, ithalat yapan bir yapıdan kendi ürünlerini tasarlayan, üreten ve satan bir yapıya dönüştürdü. 2020'de iki şube açılması, 5 yılda da yurt içinde 10 şubeye ulaşma

Pizzacılar 2020'de 143 şube açacak!

Pizzaya olan talebin giderek artması, bu sektördeki markaların kurumsallaşarak büyümesini sağlıyor. Yaklaşık 2 milyar TL'lik ciroya ulaşan pizza sektörü yeni girişimciler arıyor. Yapılan araştırmaya göre, sekiz pizza zinciri 2020 yılında 143 yeni franchise şube açmayı planlıyor…

Emlak Bankası 2019 sonuna kadar 13 şube açacak!

Emlak Bankası hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2019 yılında, 7 coğrafi bölgemizde 15 şube açma hedefimiz vardı, 2 şubemizi açtık. 13 şubemizi de yıl sonuna kadar açacağız" diye konuştu...

100 şirket yıl sonuna kadar 2 bin 573 şube açacak!

Yatırımda daha az riskli olarak görülen franchise sistemine ilgi artıyor. Gıdadan gayrimenkule otomotivden eğitime farklı alanda yatırım fırsatı sunan 100 şirket 2019 sonuna kadar 2 bin 573 şube açmayı hedefliyor.

Nusret Gökçe New York’ta yeni şube açacak!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, New York’ta 2'inci şube açmak için kolları sıvadı. Nusret’in yeni mekanı için aylık 110 bin dolar ödeyeceği iddia ediliyor.

100 marka 2 bin 273 şube açacak!

Yatırımcılar için güvenli liman olarak görülen franchise sektörü, büyümeye devam ediyor. Sektörde faaliyet gösteren 100 marka, 2019'un sonuna kadar toplam 2 bin 273 franchise şube açmaya hazırlanıyor.

bimeks 2. şube urfa piazza Haberi

bimeks 2. şube urfa piazza

Bimeks, Türkiye genelindeki 84'üncü, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 15'inci ve Şanlıurfa'daki 2'inci mağazasını Piazza AVM'de açtı. 400 metrekarelik Bimeks'in açılışına Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, icra kurulu üyeleri Önder Yüksel ve Muhittin Şenel katıldı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu. 


Türkiye...