17 / 05 / 2024

bina zemin kaplama

bina zemin kaplama

Türkiye’deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydeden Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Türkiye’de her gün yeni binalar inşa ediliyor, kaliteli zemin kaplamasına ihtiyaçları var'' dedi.

AFAD İstanbul'da deprem riski en yüksek ilçeleri açıkladı! Uzman isim değerlendirdi: Hiçbir şekilde bina yapılmaz...

AFAD, İstanbul'da beklenen olası İstanbul depremi için tehlikeli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine değinen uzmanlar bu ilçelerde hiç bir şekilde bina yapılamaz diye bir şeyin söylenemeyeceğini açıkladı.

Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli depremler  yapı dayanıklılığını yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Recep Tonka tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Ümraniye'de bina denetimleri yoğunlaştı!

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra riskli bina denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, özellikle zemin katlarında iş yeri olan binalarda ruhsat, kolon ve kirişleri kontrol etti ve denetim yaptı.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Aliruhi İnşaat Zemin Kaplama Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aliruhi İnşaat Zemin Kaplama Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ömer Faruk Gazi tarafından kuruldu.

bina zemin kaplama Haberi

bina zemin kaplama

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Türkiye’de her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamasına ihtiyacı var. Zemin kaplama alanında Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi.


Türkiye pazarında 5 milyon metrekare pay almayı hedeflediklerini belirten Türkiye Satış Müdürü Ümit Arısoy da, 2015 yılı için ciro hedeflerinin 10 milyon euro olduğunu söyledi.


En büyük satın alma!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 4 bin 304 konuttan oluşan Maslak 1453 projesinde Beaulieu’ye 300 bin metrekarenin üzerinde bir sipariş geçtiklerini ve bunun dünyada tek projede kullanılan en fazla parkeyi oluşturduğunu dile getirdi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretim yapmaya da davet ederken yeni yıl hedefleriyle ilgili, “2015’teki seçimin ardından yüzde 10 oranında bir...