26 / 07 / 2024

binaların zemin kaplaması

binaların zemin kaplaması

Türkiye’deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydeden Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Türkiye’de her gün yeni binalar inşa ediliyor, kaliteli zemin kaplamasına ihtiyaçları var'' dedi.

Binaların zemin katlarından kırılarak göçmesi nasıl engellenir? İnşaat Yüksek Mühendisi tek tek açıkladı!

Prof. Dr. İnş. Yük. Müh. Necdet Torunbalcı, X sosyal medya hesabından, binaların zemin katlarından kırılarak göçmesinin nasıl engelleneceğini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

Binalar uygun zemin koşullarında inşa edilmeli!

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Düzce'de dün saat 15.40'ta yaşanan 5.0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamasında binaların uygun zemin koşullarında inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

İzmir’de yıkılan binaların ortak özelliği ortaya çıktı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan 17 binanın ortak özelliği açıklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, yıkılan binaların zemin etüdünün olmadığını söyledi.

Manisa kentsel dönüşümünde binaların zemin etütleri iyi yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Manisa İl Temsilcisi Kerem Oğuz, Manisa'da kentsel dönüşümle birlikte binaların zemin etütlerinin daha iyi yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Yeniden inşa edilen binaların emlak vergisi!

Emlak vergisi, taşınmazın türüne göre belirlenen oranlarda hesaplanıyor. Peki, evinizin bulunduğu binanın yıkılarak yeniden inşa edileceğini düşünelim. Bu durumda yeniden inşa edilen binaların emlak vergisi nasıl ödenecek?

İzmir Kordon'daki binaların cepheleri yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kordonunda binaların sahile bakan cephelerinde görüntü kirliliğini önleyecek gönüllülük esasına dayanan bir projeyi hayata geçirdi..

Şanlıurfa Tekel Caddesi'ndeki binaların dış cephesi aynı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Şanlıurfa’da binaların dış cephesi tek tip oluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor. Vatandaşların desteklediği proje kenti yeni bir yüze kavuşturacak.

Bursa'da binaların yapı denetimi yetersiz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan, Bursa'nın depreme hazırlıklı olmadığını, kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan binaların da yapı denetiminin yetersiz olduğunu belirtti.

İzmit'te imar yolundaki binaların yıkım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, imar yolunda kalan ve şehir estetiği açısından görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Kamu binalarının kiraları mercek altında!

Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim, fahiş kira bedelleriyle anlaşma yapan kamu kurumlarının devletin kaynaklarını israf ettiğini söyleyerek, "kendi binalarını inşa edebilirler" dedi.

Marmaris'te binaların yüzde 90 kaçak!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te yüzde 90 oranında jaçak yapılaşma problemi bulunan binaların yıkımının başlı başına sorun teşkil ettiğini belirtti..

TOKİ geleceğin binalarını inşa ediyor!

Kalitede yeni bir safhaya geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,TOKİ kamunun yaklaşık olarak 50 yıllık hizmet binalarını inşa ettiğini belirtti.

binaların zemin kaplaması Haberi

binaların zemin kaplaması

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Türkiye’de her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamasına ihtiyacı var. Zemin kaplama alanında Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi.


Türkiye pazarında 5 milyon metrekare pay almayı hedeflediklerini belirten Türkiye Satış Müdürü Ümit Arısoy da, 2015 yılı için ciro hedeflerinin 10 milyon euro olduğunu söyledi.


En büyük satın alma!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 4 bin 304 konuttan oluşan Maslak 1453 projesinde Beaulieu’ye 300 bin metrekarenin üzerinde bir sipariş geçtiklerini ve bunun dünyada tek projede kullanılan en fazla parkeyi oluşturduğunu dile getirdi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretim yapmaya da davet ederken yeni yıl hedefleriyle ilgili, “2015’teki seçimin ardından yüzde 10 oranında bir...