08 / 07 / 2024

binboğa göleti afşin

binboğa göleti afşin

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından başlatılan "1000 Günde 1000 Gölet GÖL-SU Projesi" kapsamında, Afşin-Elbistan Ovası'nda yapılacak Binboğa Göleti 5 milyon metreküp su depolayıp 11 bin dekar arazi sulayacak...

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı.

Altının efendisi İslam Memiş gümüş için 2023 hedefini açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, yatırımcılara seslenerek,  gümüş için 2023 hedefini açıkladı! Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?  Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş yatırımcıları hazır olun! Gümüş için rekor rakam resmen açıkladı! Gümüş ne kadar 15 Ocak 2023?

Gümüş yatırımcıları hazır olun. Gümüş için rekor rakam resmen açıkladı. Peki, gümüş ne kadar olacak? İşte son dakika 15 Ocak 2023 gümüş kuru...

İslam Memiş gümüş için rekor rakamı resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor rakamı açıkladı. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için bu hafta takip edeceği alım ve satım seviyelerini açıkladı.

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

3600 ek gösterge için merak bekleyiş devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin vatandaşları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...

Ünlü Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın, dolar, sterlin, bitcoin, borsa, euro ve gümüş için kasırga etkisi yatacak değerlendirmelerde bulundu. Gelen açıklamalar herkesi şok edebilir, piyasalarda neler olacak? Kemerleri bağlayın uçuşa geçecek...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

binboğa göleti afşin Haberi

binboğa göleti afşin


Devlet Su İşleri Afşin Şube Müdürü Ahmet Böke, Binboğa köyünde düzenlenen törende, yaptığı konuşmada, göletin bölgenin sevinç kaynağı olacağını söyledi.


İlçeye bağlı Sevin grubu köylerinde 11 bin dönümlük arazinin suya kavuşacağını bildiren Böke, şunları söyledi:


"Binboğa Göleti'nin ilk etüt çalışmaları yapılmıştır ve gölet yapımına başlanmıştır. 16 Şubat'ta yer teslimi yapılacak ve firma çalışmalarına başlayacak. Binboğa Göleti'nin inşaat işi 2015'te ihalesi yapılacak ve çalışmalarına başlanacak. 2 yıl içerisinde de gölet inşaatı tamamlanacaktır. Göletin 40 metre gövde yüksekliği, 500 bin metreküp dolgu hacmi olacak. Yine 5 milyon metreküp su depolanarak yaklaşık 11 bin dekar arazi suya kavuşturulacaktır."


Böke, yağmurlama ve damlama gibi modern sulama teknikleri sayesinde yöre çiftçilerinin gölet sayesinde büyük gelir artışları sağlayacağını sözlerine ekledi.


AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ise halka...