05 / 05 / 2024

Bingöl Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı

Bingöl Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı

Bingöl Belediyesi’ne ait olan ve uygulama imar planında park, kamunun ortak kullanımlarına açık alanların vasfını kaybederek imar planında konut, hizmet alanları gibi imar adalarında kalan 150 metrekare üstü parseller satışa çıkarılacak.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Esenler Belediye Meclisi 2 Eylül'de toplanıyor!

Esenler Belediye Meclisi'nin Eylül ayı meclis toplantıları 2 Eylül Pazartesi günü 15.00'te gerçekleştirecek.

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanmayacak!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Biz rant değil, hizmet odaklı çalışıyoruz. En büyük gayemiz de hak sahiplerini mağdur etmeden projeyi nihai sonuca ulaştırmaktır.” dedi.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Bingöl'de ilave imar planı onaylandı!

Bingöl Belediye Meclisi tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan ilave imar planı onaylandı. Kararla birlikte Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan alan imara açıldı.

Bingöl'de dönüşüm kapsamında 108 konut inşa edilecek!

Yıkımı gerçekleştirilen 793 yapının yerine bin 108 konut inşa edileceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentsel dönüşüm projeleriyle hem depreme dayanıklı konutlar inşa edeceğini açıkladı.

Bingöl Belediye Hizmet Binası yapılıyor!

Askeri alanın bir bölümüne Belediye Hizmet Binası yapılacak. Başkan Barakazi, “Belediye Hizmet Binamızın Askeri Alan içerisinde yer tahsisi yapıldı, projesi tamamlandı ihale hazırlığımız devam ediyor” dedi.

Bingöl Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı Haberi

Bingöl Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı

Bingöl Belediyesi’ne ait olan ve uygulama imar planında park, yol gibi kamunun ortak kullanımlarına açık alanların vasfını kaybederek imar planında konut, ticaret, resmi kurum, hizmet alanları gibi imar adalarında kalan 150 metrekare üstü parseller satışa çıkarılacak.

Bingöl Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısında belediyeye ait olan ve uygulama imar planında vasfını yitirmiş 150 metrekare üstü parsellerin satışı için Belediye Encümeni’ne yetki verildi. Alınan karar oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısında alınan kararda şu görüşlere yer verildi: “Gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce Meclis Başkanlığına sunulan ve İmar Komisyonunca tetkik edilen Arsa Satış Yetkisi Hakkındaki teklif görüşülerek yapılan müzakereler sonucunda; Belediyemiz yatırım programında bulunan hizmetlerin gerçekleştirilebilmesi, SGK, Vergi Vs. borçlarının ödenebilmesi için finansmana ihtiyaç duyulmaktadır. Buna...