29 / 04 / 2024

bingöl belediyesi atık su arıtma tesisi

bingöl belediyesi atık su arıtma tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Kalkınma Bakanı Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu bahçesinde Bingöl Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma törenine katıldı...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini hatırlattı ve mükellefleri uyardı.

Bingöl'de 2 metruk yapı yıkıldı!

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mirzan ve Saray mahallesinde uyuşturucu bağımlıların kullandığı 2 metruk yapı yıkıldı.

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

Bingöl'de "Millet Bahçesi" sevinci!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bingöl Belediyesi 52 bin metrekarelik alanda inşaatına başlanan Millet Bahçesi'nde peyzaj çalışmalarına başladı.

Bingöl'de kaçak yapılara geçit yok!

Bingöl’de İnönü Mahallesi’nde bulunan arsaların üzerine inşa edilen kaçak yapılar Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

bingöl belediyesi atık su arıtma tesisi Haberi

bingöl belediyesi atık su arıtma tesisi


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Demokratikleşme Paketine ilişkin olarak, "Bu ilk paket olmadığı gibi son paket de olmayacak. Bu paket değişen devlet aklını gösteriyor" dedi.


Bingöl'de temasları süren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Kalkınma Bakanı Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu bahçesinde Bingöl Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma ile Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi ve Bingöl Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.


Bakan Yılmaz törende yaptığı konuşmada, son 10 yıldır ülkede üst üste güzel günler yaşandığını belirterek, geçmişte görülmeyen hizmetlerin son 10 yılda görüldüğünü söyledi.


Bu hizmetlerin kendiliğinden olmadığını ifade eden Yılmaz, "Bazıları, 'devletin görevi yapması lazım' diyor. Peki eskiden devlet yok muydu? Devlet yeni mi kuruldu? At sahibine göre kişner. Çok şükür son 10 yılda...