06 / 05 / 2024

Bingöl emekli konutları

Bingöl emekli konutları

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, derneğe üye 2 bin 500 emeklinin konut yapımı için arsa sorunun çözülmesini beklediklerini açıkladı.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

TOKİ Bingöl 100 bin konut 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl 100 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Adaklı TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bingöl Adaklı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Bingöl'de depremzedeler için kalıcı konut yapılacak!

Bingöl’ün Kiğı ilçesinde meydana gelen depremde evlerini kaybeden depremzedeler için yeni konutlar inşa edilecek. 

Bingöl'de dönüşüm kapsamında 108 konut inşa edilecek!

Yıkımı gerçekleştirilen 793 yapının yerine bin 108 konut inşa edileceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentsel dönüşüm projeleriyle hem depreme dayanıklı konutlar inşa edeceğini açıkladı.

Bingöl'deki 2 bin 500 emekli konut arsası bekliyor!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, derneğe üye 2 bin 500 emeklinin konut yapımı için arsa sorunun çözülmesini beklediklerini açıkladı.

Bingöl'deki deprem konutları yıkılacak!

Bingöl'de 1971 depremi sonrasında inşa edilen deprem konutlarının, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına karar verildi. Yıkılacak bin 71 konutun yerine, bin 232 konut inşa edilecek.

Bingöl emekli konutları Haberi

Bingöl emekli konutları

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, 2500 üyelerine konut yapımı için arsa sorununun çözülmesini istediklerini açıkladı. 


Emeklilere arsa tahsisi için Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan destek beklediklerini belirten  Evran, "Sayın Başbakanımızın emeklilere 240 ay vade 250 TL taksitle ev verileceğini açıklaması ile genel merkezimiz, şubelerimize konutu olmayan emeklerimizden konut almak isteyenlerin taleplerinin kayıt altına alınması için talimat vermiştir. Şube olarak üyelerimize duyurular yaparak bugüne kadar konut almak isteyen toplam 2500 SSK ve BAĞ-KUR emeklisi üyelerimizin ön talep kayıtlan ve evrakları alınmıştır" şeklinde konuştu.


Evran, son olarak şu şekilde konuştu, "Derneğimize üye 2500 işçi emeklisinin konut ihtiyacını karşılayacak, ilimiz merkez ilçesi sınırlan içerisinde, maliye hâzinesi mülkiyetinde bulunan, imar planında konut yapımına uygun, Kültür Mahallesinde ve Ekinyolu Köyü...