06 / 05 / 2024

bingöl genç belediyesi

bingöl genç belediyesi

Bingöl Genç Belediye Başkanlığı inşaat yapımı karşılığı işletim ihalesi gerçekleştirecek...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

TOKİ Bingöl başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Genç Güvençli Köyü projesinde yer alan 1 adat konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl Genç'te acele kamulaştırma yapılacak!

Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde yer alan bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini hatırlattı ve mükellefleri uyardı.

Bingöl'de 2 metruk yapı yıkıldı!

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mirzan ve Saray mahallesinde uyuşturucu bağımlıların kullandığı 2 metruk yapı yıkıldı.

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

bingöl genç belediyesi Haberi

bingöl genç belediyesi

Genç Belediye Başkanlığından:

İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NEVİ VE MİKTARI

MADDE - 1 -)

Mülkiyeti Belediyemize ait Bingöl İli,Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkii 305.ada , 1 parselde kayıtlı bulunan, 17.319,00 m2. miktarındaki, imar planlarımızda ticaret alanı niteliğindeki arsaya, Belediyemiz Meclisinin 02/04/2013 tarih ve 2013/19 sayılı kararı gereğince, Sınırlı ayni hak tahsisi ile Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı için gerekli tüm uygulama projelerinin hazırlatılarak Belediye ile diğer kurumların tasdikinden sonra inşaat ruhsatı alınması, inşaatın proje ve şartnamelere uygun olarak bitirilmesi, işletmeye açılması ve tüm masrafları yüklenici firma tarafından karşılanmak kaydıyla yapımı ve maksimum 30 (otuz) yıl süreyle işletilmesi (intifa) hakkının verilmesi ve işletme süresi sonunda tesislerin idareye şartsız, borçsuz ve bedelsiz devir edilmesi işi, 2886 sayılı D.İ.K.nun...