09 / 05 / 2024

Bingöl genç millet bahçesi projesi son durum

Bingöl genç millet bahçesi projesi son durum

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Bingöl Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Genç Güvençli Köyü projesinde yer alan 1 adat konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Bingöl Genç'te acele kamulaştırma yapılacak!

Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde yer alan bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

Bingöl'de "Millet Bahçesi" sevinci!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bingöl Belediyesi 52 bin metrekarelik alanda inşaatına başlanan Millet Bahçesi'nde peyzaj çalışmalarına başladı.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Bingöl Genç'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Bingöl'ün Genç ilçesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi başlıyor. Bölgede metruk yapılar ile iskan vasfını yitirmiş alanlar dönüşecek.

Bingöl Genç Caddesi'ndeki sağlık ocağı kaldırılıyor!

Genç Caddesi üzerinde bulunan 1 nolu sağlık ocağı, yeni Hükümet Konağı yapılacağından dolayı yıkılacak. Bingöl Belediyesi’nin meclis toplantısında gerekli işlemlerin yapılması için Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verildi.

Bingöl genç millet bahçesi projesi son durum Haberi

Bingöl genç millet bahçesi projesi son durum

Türkiye'nin dört bir yanında millet bahçeleri inşa eden TOKİ, Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi projesi için de düğmeye bastı. 

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Proje kapsamında ayrıca çevre düzenleme işi de yapılacak. 

İnşa edildiği şehirlerde konut fiyatlarına değer katan millet bahçelerinin Bingöl Yenişehir'in de değerine değer katması amaçlanıyor. 

Bilgöllülerin yüzünü güldüren Yenişehir Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanlarına da yer verilecek. 

İhale ilanı:
Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da...