05 / 05 / 2024

Bingöl Karşıyaka Mahallesi

Bingöl Karşıyaka Mahallesi

Tapu sorunu halledilmesinin ardından Karşıyaka’da kentsel dönüşüme gidilecek. Konu hakkında bilgi veren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Abdullah Butaku, “Mahallemizde tapu sorunu gideriliyor.

Belediye Karşıyaka'da arsa satacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ Kızılcahamam Karşıyaka 1. Etap ihalesi çok yakında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümle alakalı da TOKİ'ye talimat verdiğini ve Karşıyaka Mahallesi'ndeki 1. etap çalışmasının ihalesini çok kısa süre içerisinde yapacaklarını söyledi...

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Ankara'daki arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Ankara'da Gölbaşı'na bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki arsa hissesini satışa sunuyor..

İzmir Karşıyaka'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Bostanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

TOKİ imzası ile Bingöl'ün Simani Mahallesi'nde 26 bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirilen Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmete açıldı. 

Bingöl Karşıyaka Mahallesi Haberi

Bingöl Karşıyaka Mahallesi

Şuana kadar vatandaşlarımızın yüzde 50’si tabularını aldı. 1 ay içinde hazine malı görünen diğer alanlarında tapusunu çıkartacağız. Mahallenin tamamı tapusuna kavuştuktan sonra kentsel dönüşüm için çalışmalar yürüteceğiz. 6 kat imar izni için başvurularımızı yaptık. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız bu konuda bizlere yardımcı oluyor.” şeklinde konuştu.

Başka bir mahalle sakini, “Kat izni verilmediği için müteahhit

mahallede çalışma yürütemiyor. Kat izni arttırılırsa muteahhitlerle evlerimizi dönüştürebiliriz” dedi.


Bingöl...