18 / 05 / 2024

Bingöl Kiğıda Cem Evi

Bingöl Kiğıda Cem Evi

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı Şinasi Onuk, ''İlçemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak çalışmalar yapmak amacıyla kurulan şubemiz tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda İlçemizde Cem Evi’nin temeli attık, hepimize hayırlı olsun” diye konuştu

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

TOKİ Bingöl Adaklı'da 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Adaklı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Adaklı 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

2020'de Lüleburgaz'da 655 çift dünya evine girdi!

2020 yılında pandemiye rağmen Lüleburgaz'da 655 kişi evlendi. Evlenen çiftler genel olarak hafta içi evlenmeyi tercih etti.

Bingöl'de Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarına zam yaptı iddiası!

Kovid-19 salgını döneminde bile bütçesi çok sayıda bakanlığı geride bırakan Diyanet, kirasını ödemekte zorlanan esnafı zora soktu. Türkiye Diyanet Vakfı, Bingöl’de kiracısı olan onlarca esnafın kiralarını ertelemediği gibi yüzde 12 zam yaptı. Esnaf, CİMER’den de sonuç alamadı.

TOKİ Bingöl 1.172 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

TOKİ'den Bingöl'e 1.172 yeni konut!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Kiğıda Cem Evi Haberi

Bingöl Kiğıda Cem Evi

Başkan Yardımcısı Metin Ayan ise “Kiğı ilçe halkı için çok büyük bir öneme sahip olan Cem Evi’nin yapımında bizlere vermiş oldukları katkı ve destekten dolayı Özaltın İnşaat’a, Kiğı HES Barajı ve çalışanlarına, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, Sayın Coşkun Güven’e, iş adamı Mehmet Ali Uzunyayla’ya, İl Genel Meclis üyesi Abuzer Soydemir’e, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Atilla Parkın’a, Sayın Selim Gürtepe’ye, HDP İlçe Başkanı Sayın Fehmi Ünsal’a, Kiğı ve İstanbul’da bulunan Derneklerimize ve Dernek Başkanlarımıza, başta İstanbul olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında yaşayan tüm hemşerilerimize yönetim Kurulumuz ve Vakfımız adına saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 


Bingöl...