02 / 05 / 2024

bingöl özel hastane

bingöl özel hastane

DBP Belediye Meclis Üyesi Yıldırım, Bingöl’de kurulmak istenilen ulusal bir hastanenin belediyece engellendiğini söyledi.

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl Devlet Hastanesi açıldı!

250 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Akdağ, sağlık ailesinin şifaya vesile olması için Bingöl'ün güzel bir fırsata kavuştuğunu söyledi.

Bingöl'de özel hastane talebine ret!

DBP Belediye Meclis Üyesi Yıldırım, Bingöl’de kurulmak istenilen ulusal bir hastanenin belediyece engellendiğini söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası ne zaman açılacak?

Milletvekili Enver Fehmioğlu'nun 413 Mayıs'ta açılacak dediği Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası dün de açılmadı. Hastane binası 6 yılı aşkın bir süredir bitirilemedi.

Bursa Büyükşehir'den satılık hastane!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı İhsan Aydın bugün köşesinde " Büyükşehir Belediyesi özel hastane binasını satacak " başlıklı yazısına yer verdi..

Bingöl Devlet Hastanesi icralık oldu!

6 yıla aşkındır bitirilemeyen Bingöl Devlet Hastanesi, Bingöl Belediyesi tarafından su borcunu ödemediği gerekçesiyle icraya verildi. Belediye yine de hastane inşaatında çalışmaların aksamaması için su kesintisi yapmadı.

Bingöl kent revizyon imar planları yapıldı!

Bingöl Belediye Başkanı, göreve geldiği 18 ay içerisinde yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla değerlendirdi.Kentin imar çalışmaları hakkında bilgi veren Barakazi, Kent Revizyon İmar Planları yapıldığını ve uygulamaya başlanıldığını belirtti.

Bingöl'de 103 dönümlük arsaya güneş enerjisi santrali!

Bingöl Belediyesi 103 dönümlük arsa üzerine güneş enerjisi santrali kuracak. Proje ile elde edilen enerjisi sayesinde, belediyenin şantiyelerinde, tesislerinde, idari binasında ve parklarda kullanılan yüklü elektrik maliyeti hafifletecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi kapsamında 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kura satışları 23 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade yapılabilen projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütecek.

bingöl özel hastane Haberi

bingöl özel hastane

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cihat Yıldırım, bir vatandaşın kendisine ait arsa üzerinde ulusal bir hastane yapılmak istenmesinden dolayı arsanın imar durumunun hastane alanı olarak düzenlenmesi talebiyle belediyeye başvurduğunu söyledi.


Talebin Aralık 2016 belediye meclisinde yapılan görüşmelerde iki parti tarafından da olumlu karşılanarak, imar komisyonuna havale edildiğini belirten Yıldırım, “İmar komisyonu da yaptığı çalışma sonucu, bir rapor ile belediye ve imar mevzuatı açısında herhangi bir teknik ve yasal engel olmamasına rağmen, komisyondaki DBP grup üyemizin kabul oyuna karşılık olumsuz olarak neticelendirerek red edilmesi görüşüyle Ocak 2017’de meclise sunmuştur. Bu hafta mecliste yaptığımız tartışma ve görüşmelerde, imar müdürünün bile İmar kanunu açısından herhangi bir engel olmadığını beyan etmesine rağmen, Grubumuzun 6 ve AKP’nin 1 meclis üyesinin...