30 / 07 / 2024

Bingöl Tekstilkent nerede

Bingöl Tekstilkent nerede

Vali Yavuz Selim Köşger, Simani Mahallesi’nde yapımı devam eden Tekstilkent inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Proje Müdürü Sami Fitoz çalışmalar hakkında bilgi verdi.

10 soruda TOKİ Bingöl 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Bingöl 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bingöl 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Bingöl 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 17 bin 13 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekimi nerede?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları sona erdi. Aylık taksitlerin 733,15 TL'den başladığı projede 154 adet konut satışa sunuluyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ İnönü Mahallesi Bingöl kura çekilişi nerede?

Toplamda 154 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ İnönü Mahallesi Bingöl kura çekilişi nerede?

Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başladığı Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri 'nde toplam 1438 konut yer alıyor. Peki Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Bingöl Kent Anıtı restore edildi!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Düzağaç Kavşağı'ndaki Kent Anıtı'nın bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Bingöl Karlıova'da 55 sanayi işletmesi kurulacak!

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Bingöl Karlıova Küçük Sanayi Sitesi altyapı inşaatına başlandı. İnşaat sonunda kanalizasyon, içme suyu, İhata duvarı ve elektrik tesisat işlerinin tamamlanması ile ilçede 55 adet sanayi dükkanı tesisi kurulacak.

Bingöl TOKİ konutlarında yer belirme kura çekilişi yapıldı!

Bingöl’de yapımı devam eden ve bu yıl teslim edilmesi planlanan TOKİ konutlarının yer belirleme kura çekimleri yapıldı.

TOKİ Bingöl Konutları'nda yer belirleme kuraları çekildi!

Bingöl’de yapımı devam eden ve bu yıl teslim edilmesi planlanan TOKİ konutlarının yer belirleme kura çekimleri yapıldı.

TOKİ Bingöl İnönü Konutları'nın kura çekimi yapıldı!

2013 yılında Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı devam eden konutların yer belirleme kuralarının ilki çekildi.

Bingöl'de vasfını yitirmiş arsalar satılacak!

Bingöl Belediyesi’ne ait olan ve uygulama imar planında park, kamunun ortak kullanımlarına açık alanların vasfını kaybederek imar planında konut, hizmet alanları gibi imar adalarında kalan 150 metrekare üstü parseller satışa çıkarılacak.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 27 Temmuz'da yapılacak!

2013 yılında Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı devam eden konutların yer belirleme kuraları 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 1376 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015...

Bingöl Tekstilkent nerede Haberi

Bingöl Tekstilkent nerede

Vali Yavuz Selim Köşger, Simani Mahallesi’nde yapımı devam eden Tekstilkent inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Proje Müdürü Sami Fitoz çalışmalar hakkında bilgi verdi: “Mevcut olan 3 binadan, küçük olan 2 binanın bodrum ve zemin katları dahil olmak üzere 900 m2’lik alanın kaba inşaatını bitirmiş bulunmaktayız. 1700 m2’lik büyük binanın ufak tefek problemleri var. Onları da çözdükten sonra temellerini de atmaya başlayacağız. Kasım ayında 3 binanın da kaba inşaatını bitirmeyi planlıyoruz.” dedi.


İncelemelerinin ardından çalışanlar ile bir süre sohbet eden Vali Köşger çalışanlara başarılar diledikten sonra buradan ayrıldı.


Bingöl...