16 / 05 / 2024

Bingöl TOKİ Konutları yangın haberi

Bingöl TOKİ Konutları yangın haberi

Bingöl 'de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olması yangının söndürülmesini de geciktirdi.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Bingöl'deki deprem konutları yıkılacak!

Bingöl'de 1971 depremi sonrasında inşa edilen deprem konutlarının, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına karar verildi. Yıkılacak bin 71 konutun yerine, bin 232 konut inşa edilecek.

TOKİ'den Bingöl Adaklı'ya 75 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyeti Bingöl Adaklı Belediyesi'ne ait olan arazide 75 konutluk proje inşa edecek. Konutların başvuruları 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Bingöl'ün ova sınırları belirlendi!

Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım, bölgede ova sınırlarının belirtildiğini söyedi. Yıldırım, ''Bingöl-Muş yolundan İçmeler TOKİ konutlarına kadar belirlenen sınırlar var. Yani ova olan bölgenin tamamı'' diye konuştu.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali 2. kez ihaleye çıkıyor!

TOKİ Bingöl Merkez Simani Mahallesi Et Balık Kombinası Müdürlüğü karşısında 26 bin 500 metre kare alan üzerinde inşa edilen ve 27 perondan oluşan Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalinin kiraya verilmek üzere ikinci kez ihaleye çıkarılacağı öğrenildi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

Bingöl AFA ve OHAL Konutları'na dönüşüm isteği!

Bingöl'ün Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan AFA ve OHAL Konutları çürümeye yüz tutmuş durıuııda. Yıkılmak üzere olan binalar mahalle halkını tedirgin ederken konut sakinleri binalarının kentsel dönüşüm programına alınmasını istiyor.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuru günleri!

Taksitler 693 TL'den başladığı proje 3 adet konut satışta. İşte TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuru günleri...

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvurusu başladı!

TOKİ'nin adet konutu kurasız olarak açık satışa sunacağı Bingöl Genç Güveçli Köyü projesinde başvurular bugün başladı.

Bingöl TOKİ Konutları yangın haberi Haberi

Bingöl TOKİ Konutları yangın haberi


Bingöl'de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olması yangının söndürülmesini geciktirdi. 


Merkeze bağlı İnönü Mahallesi'nde TOKİ ve Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı devam eden 8 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 

Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise yangına müdahale etmekte sıkıntı yaşadı. Belediye Başkanı Yücel Barakazi. yeterli ekipmanların olmadığı için yangına müdahale de sıkıntı yaşanıldığını belirterek. "Yaklaşık 1 buçuk ay önce Büyükşehir belediyelerinden bu konu için yardım istedik." dedi. Yangının çıkış sebebinin öğrenilemediğini belirten Barakazi. inşaat yetkililerinden çatı katında bulunan malzemeler hakkında bilgi aldı. Yetkililer, çatı katında çam ağaçları ve petrol esaslı membran maddesi olduğunu aktardı. Yangının 2 saat sonra kontrol...