04 / 05 / 2024

Bingöl yangın

Bingöl yangın

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

Bingöl'de kaçak yapılara geçit yok!

Bingöl’de İnönü Mahallesi’nde bulunan arsaların üzerine inşa edilen kaçak yapılar Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin yangın riski yüksek bir ülke olduğunu belirtti. Kılıç, yangın sayısının her yıl ortalama yüzde 10 arttığını, binaların yüzde 80'inde yeterli önlem bulunmadığını ifade etti.

Bingöl İnönü'deki dönüşümde tapu devri yapıldı!

Bingöl İnönü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alandaki gayrimenkullerin TOKİ'ye devri yapıldı. Bingöl Belediyesi Emcümen kararı şöyle..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

15 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi...

Bingöl yangın Haberi

Bingöl yangın

Bingöl’de bir tekstil fabrikasında çıkan yangında büyük çapta hasar oluştu. Yangın söndürme çalışmalarına İtfaiye ekiplerinin yanı sıra, polis de 2 toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) ile destek verdi.


Alınan bilgiye göre, Bingöl-Muş kara yolu üzerindeki sanayi sitesinde faaliyet gösteren Binler Tekstil Fabrikası'nda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü.


Çevredeki esnafın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Bingöl Belediyesi itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almakta güçlük çekmesi üzerine Bingöl Emniyet Müdürlüğüne ait 2 TOMA da söndürme çalışmalarına destek verdi.


Yangının çıktığı bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, sık sık yaptığı anonsla vatandaşların bölgeden uzaklaşması konusunda uyarılarda bulundu.


Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, tekstil fabrikasında büyük çapta hasar...