28 / 04 / 2024

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.




Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı açıldı. Yenişehir Mahallesi’nde bin 190 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kadın Emek Çarşısı’nın açılış törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Avukat Özlem Zengin, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.


Kadın Emek Çarşısı’nın üretici kadınlar için pazar yeri olduğunu ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Üretken kadınlarımız, el emeği göz nuru ürünleri burada satışa sunarak, hem aile bütçesine hem de ilimizin ekonomisine katkıda bulunuyor. Kadın Emek Çarşısı’nın proje ve yapım aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Bingöl Belediyesi



Geri Dön