30 / 04 / 2024

Bingöl Kadın Emek Çarşısı nerede

Bingöl Kadın Emek Çarşısı nerede

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

İnşaat sektöründe en güçlü kadın CEO'lar!

Fortune Türkiye tarafından bu yıl 10.su hazırlanan "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını" listesi pek çok başarılı kadını bir araya getirdi. Listede Türkiye'nin en güçlü kadınları yer alıyor...

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Bingöl'de kaçak yapılara geçit yok!

Bingöl’de İnönü Mahallesi’nde bulunan arsaların üzerine inşa edilen kaçak yapılar Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Bingöl Kadın Emek Çarşısı nerede Haberi

Bingöl Kadın Emek Çarşısı nerede


Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı açıldı. Yenişehir Mahallesi’nde bin 190 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kadın Emek Çarşısı’nın açılış törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Avukat Özlem Zengin, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.


Kadın Emek Çarşısı’nın üretici kadınlar için pazar yeri olduğunu ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Üretken kadınlarımız, el emeği göz nuru ürünleri burada satışa sunarak, hem aile bütçesine hem de ilimizin ekonomisine katkıda bulunuyor. Kadın Emek Çarşısı’nın proje ve yapım aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Bingöl...