28 / 04 / 2024

Gazipaşa'da yaşlı kadının ev sevinci!

Gazipaşa'da yaşlı kadının ev sevinci!

Gazipaşa'da yaşlı kadının ev sevinci GAZİPAŞA Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi vatandaşların barınma sorununu çözmek amacıyla yapılan prefabrik evlerden birini daha sahibine teslim etti.



Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan prefabrik ev, 83 yaşındaki Selime Yıldız'a teslim edildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ayrılan ödenekle Şahinler Mahallesi'nde yıkık haldeki evinde tek başına yaşayan 83 yaşındaki Selime Yıldız'ı ev sahibi yaptı. Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk da yapımı tamamlanan evi ziyaret etti. Vakıf tarafından dokuzuncu prefabrik evin Selime Yıldız için yaptırıldığını belirten Pamuk, "22 bin lira para harcayarak evi kendisine sunduk. İnşallah daha uzun yıllar evinde huzur içinde yaşar" dedi. 


GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 


Evine kavuşmanın sevincini yaşayan Selime Yıldız ise yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Eşinin öldüğünü, 7 çocuğundan ikisinin de vefat ettiğini belirten Yıldız, "Yaşadığım ev 67 yıllık. Yarısı yıkıldı. Yağmur üzerime yağıyordu. Hayatta 5 evladım var ama hiçbirinin bana faydası yok" diye konuştu. Kaymakam Pamuk'a çok dua ettiğini söyleyen Yıldız, "Allah devlete zeval vermesin" dedi.


Hürses


Geri Dön