29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.



Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadına her anlamda destek verdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, kadınların sosyal yaşantılarına destek verdiklerini söyledi.

Şanlıurfa genelinde 12 Kadın Kültür Merkezi ile kadınların sosyal, kültürel ve mesleki alanda eğitim alarak aile yapısının ileriye taşınması planlanırken bunlara 3 kattan oluşan içinde güzellik merkezinin, spor alanlarının, eğitim göreceği alanların bulunduğu Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi de eklendi.

Söz konusu merkezinin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi’nin yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu'nun eşi  Asuman Tipioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, STK temsilcileri ve çok sayıda kadın katılım gösterdi.


Geri Dön