29 / 04 / 2024

Güral Sapanca'da çocuklara özel sağlıklı yaşam kampı!

Güral Sapanca'da çocuklara özel sağlıklı yaşam kampı!

Güral Sapanca Wellness Park, Prof.Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Yaşasın Hayat Enstitüsü tarafından düzenlenen "Ergenlerde Sağlıklı Yaşam Kampı" yla çocuklara yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor!



Güral Sapanca Wellness Park'ta, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Yaşasın Hayat Enstitüsü tarafından düzenlenen "Sağlıklı Yaşam Kampı"yla çocuklarda oluşan sosyal kaynaklı beslenme dengesizliklerinin ortadan kaldırılması ve çocuklara fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Giriş ve çıkışlar dahil 12 gün sürecek ve 10-16 yaş grubu misafirlerin aileleri ile birlikte yürütülecek program havuz günü, oyun günü, keşif günü, eğlence günü ve yürüyüş günü olmak üzere 5 ayrı konsepten oluşuyor. 

On iki günün her saatinin programlandığı kamp, her sabah beslenme uzmanlarının kontrolünde hazırlanmış kahvaltıyla başlıyor. Sonrasında gün, göl kenarında yürüyüş, streching, farklı yarışmalar ve aquapark aktiviteleri gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerden biriyle devam ediyor. Güral Sapanca Wellness Park tarafından çocuklar ve ebeveynleri için günün her saatini dolu dolu, neşeli ve fiziksel akviteler bakımından zengin geçirmeye yönelik hazırlanan program süresince çocuklara ve gençlere kazandıkları sağlıklı yaşam alışkanlığını yaşam boyu sürdürebilmeleri için gerekli destek ve eğitim veriliyor.


Geri Dön