14 / 05 / 2024

şanlıurda büyükşehir belediyesi kadın merkezleri

şanlıurda büyükşehir belediyesi kadın merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkul, 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesis ediliyor..

Şanlıurfa Büyükşehir'den 42.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, iki ilçedeki toplam 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Mart'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den 64.7 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 8 Şubat'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 5 sosyal tesisiyle hizmet veriyor!

Büyükşehir Belediyesi BELTUR A.Ş. tarafından halka açılan sosyal tesisler, vatandaşları ağırlamaya devam ediyor..

şanlıurda büyükşehir belediyesi kadın merkezleri Haberi

şanlıurda büyükşehir belediyesi kadın merkezleri

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadına her anlamda destek verdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, kadınların sosyal yaşantılarına destek verdiklerini söyledi.

Şanlıurfa genelinde 12 Kadın Kültür Merkezi ile kadınların sosyal, kültürel ve mesleki alanda eğitim alarak aile yapısının ileriye taşınması planlanırken bunlara 3 kattan oluşan içinde güzellik merkezinin, spor alanlarının, eğitim göreceği alanların bulunduğu Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi de eklendi.

Söz konusu merkezinin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi’nin yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu'nun eşi  Asuman Tipioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, STK temsilcileri ve...