05 / 05 / 2024

Bingöl Yedisu depremde yıkılan kerpiç evler

Bingöl Yedisu depremde yıkılan kerpiç evler

Bingöl'de dün saat 17:24'te merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi, gün ağarınca göz önüne çıktı. Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde depremde birçok kerpiç yapı yıkıldı...

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

TOKİ Bingöl 108 konut ihalesi bugün!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu 108 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu projesi için düğmeye basıldı!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bingöl'deki depremzedeler devletten ev istiyor!

Bingöl'de 14 Haziran tarihinde yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören depremzedeler, Devletin desteği ile bir sonraki bayramı evlerinde geçirmeyi umut ettiklerini söyledi.

Bingöl'de betondan yapılan evler yıkılmadı!

Bingöl'de yaşanan 5.7 büyüklüğündeki depremde toprak kullanılarak taştan yapılan ev ve ahırlar yıkılırken, betonarme yapılar yıkılmadı...

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Bekir Pakdemirli'den Bingöl depremi açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada Bingöl'deki depremde telef olan hayvanların karşılanması ile afet bölgesi için yem desteği sağlanması kararı aldıklarını söyledi.

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

Bingöl Yedisu'da kerpiç yapılar yıkıldı!

Bingöl'de dün saat 17:24'te merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi, gün ağarınca göz önüne çıktı. Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde depremde birçok kerpiç yapı yıkıldı...

Bingöl'de depremzedeler için kalıcı konut yapılacak!

Bingöl’ün Kiğı ilçesinde meydana gelen depremde evlerini kaybeden depremzedeler için yeni konutlar inşa edilecek. 

Bingöl Yedisu depremde yıkılan kerpiç evler Haberi

Bingöl Yedisu depremde yıkılan kerpiç evler

Dün saat 17:24'te merkez üssü Bingöl’ün Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem yaşandı. Depremde bir korucu şehit oldu, yaralanan 18 kişi de hastanelerde tedaviye alındı. Sözcü'de yer alan habere göre; depremin yaralarının sarılması için tüm ekipler seferber olurken, artçı sarsıntılar devam ediyor. 

Çok sayıda evin ve ahırın yıkıldığı, depremde ağır hasarlar alan Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde birçok kerpiç yapı depremde yıkıldı.

Günün aydınlanmasıyla havadan görüntülenen Elmalı köyündeki hasar ortaya çıktı. Başta Elmalı köyü olmak üzere depremin etkilediği bölgelerde hasar-tespit çalışmaları yapılacak.

Bingöl'de hasar tespit çalışmaları başladı!

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar...