26 / 07 / 2024

Bingöldeki Ovapark evleri

Bingöldeki Ovapark evleri

Genç Yolu İçmeler mevkiinde 3 blok üzeri yapılan ve 100 dairenin bulunduğu Ovapark sakinleri hizmet alamıyor. Bölgedeki sorunlar içmesuyu, otobüs durağı, aydınlatma, kanalizasyon ve çöp olarak sıralanabilir.

Bingöl'deki depremzedeler devletten ev istiyor!

Bingöl'de 14 Haziran tarihinde yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören depremzedeler, Devletin desteği ile bir sonraki bayramı evlerinde geçirmeyi umut ettiklerini söyledi.

Bingöl'de 921 aile kentsel dönüşüm mağduru oldu!

Bingöl’de ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yer alan Kültür Mahallesi’nde evleri yıkılan 921 aile, ‘1 yılda anahtar teslimi’ sözü verilmesine karşı 3 yıldır verilen hiçbir sözün tutulmadığını ifade etti.

Bingöllü hak sahipleri kira yardımı bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında belediye tarafından evleri yıkılan bin 71 hak sahibi söz verilen kira bedelini almak istediklerini açıkladı.

Bingöl'deki Ovapark evleri sakinleri hizmet alamıyor!

Genç Yolu İçmeler mevkiinde 3 blok üzeri yapılan ve 100 dairenin bulunduğu Ovapark sakinleri hizmet alamıyor. Bölgedeki sorunlar içmesuyu, otobüs durağı, aydınlatma, kanalizasyon ve çöp olarak sıralanabilir.

İnönü TOKİ Bingöl Evleri başvuru işlemleri!

İnönü TOKİ Bingöl Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede 144 ay vade avantajı sağlanıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 144 ay vade imkanı sunan projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri fiyat listesi!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede aylık taksitler 733,15 TL'den başlıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 144 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bingöl TOKİ evleri için sözleşme uyarısı!

Bingöl Belediyesi, İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşümde 30 Kasım'a kadar hak sahiplerinin banka satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini hatırlattı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nün açıklaması şöyle...

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ son başvurusu ne zaman?

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ Evleri'nde kura çekimi 23 Ekim 2015 Cuma günü yapılacak. Peki, Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ son başvurusu ne zaman?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru süresi 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödemeleri aylık 733,15 TL taksitlerle yapılabilen projede 154 adet daire kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Konutları kura sonuçları!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü Evleri kura çekilişi 27 Eylül 2013'te (bugün) saat 10:00'da yapılacak. TOKİ Bingöl Genç Güveçli Konutları kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor...

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Konutları kura çekilişi bugün!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü Konutları başvuru dönemi 18 Eylül 2013'te sona erdi. TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü Evleri kura çekilişi 27 Eylül 2013'te (bugün) saat 10:00'da gerçekleşecek...

Bingöldeki Ovapark evleri Haberi

Bingöldeki Ovapark evleri

Site sakinlerinden Nimet Tekgöçen yaşanan sorunlarla ilgili yerel yönetimlerden hizmet talebinde bulunarak şunları söyledi: “En büyük sıkıntımız İçme suyu. Kuyu suyu ile ihtiyaçlarımızı gideriyoruz. Su temiz değil, içilmiyor, temizlik dahi yapılmıyor. İçme suyunu taşıyarak yada hazır su alarak gideriyoruz. Halk otobüslerimiz geç geliyor. Bekleyecek durağımız yok. Yağmur ve kar yağdığı zaman büyük sıkıntı yaşıyoruz. Aydınlatma ve ışıklarımız yok. Akşam çöktü mü dışarı çıkamayacak durumdayız. Kanalizasyon gideri açıktan ve hemen sitenin yanında bulunan dereden akıyor. Kötü koku ve mikrop yayıyor. Yazın sinekten dışarı çıkamıyoruz. Çöplerimiz bir noktadan düzenli alınıyor ancak çevre ıslah edilmemiş. Müteahhit tarafından mağdur edilmiş durumdayız ancak yerel yönetimlerden eksiklikler konusunda hizmet talep ediyoruz” dedi.



Bingöl...