04 / 05 / 2024

binicilik eğitimi fiyatı

binicilik eğitimi fiyatı

Küçük yaşlardan itibaren başlanması ve öğrenilmesi durumunda, daha da yararlı olan bir spordur binicilik. Bu nedenle çocuklar için ayrı bir önem taşıyor. İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

Nuhoğlu Marinera Çeşme fiyat!

Toplam 74 konuttan oluşan Marinera Çeşme projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Nuhoğlu Marinera Çeşme fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Kırıkkale'de inşaat sahasında iş sağlığı eğitimi verildi!

İstihdam seferberliğinin ikinci adımı olarak devreye konulan İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri dahilinde Kırıkkale'de inşaat sahasında, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi..

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyat!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyat listesi 3+1'lerde 1 milyon 15 bin TL'den başlıyor. 2+1 dairelerin satıldığı Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet daireden meydana geliyor.

Asmalı Bahçe Şehir fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir fiyat listesi 3+1'lerde 1 milyon 15 bin TL'den başlıyor. 6 etaptan oluşan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet daireden meydana geliyor.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den İmar Planı Mevzuatı eğitimi!

Tekirdağ'da İmar Planı Mevzuatı" eğitimi gerçekleşti. Gerçekleşen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve 11 İlçe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlükleri personelleri katıldı.

Akzirve Strada Evleri Bahçeşehir fiyat listesi!

Akzirve Strada Evleri Bahçeşehir fiyat listesi 299 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Strada Bahçeşehir'de 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari birim bulunuyor...

Referans Bahçeşehir fiyat tablosu 2017!

Referans Bahçeşehir fiyat tablosu 361 bin TL'den başlıyor. Kiler Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

binicilik eğitimi fiyatı Haberi

binicilik eğitimi fiyatı

Her şeyden önce binicilik, atla yapılan bir spor olduğu için çocuklar erken yaşlarda kendisinden farklı bir canlıyla yakın bir bağ kurmayı öğreniyor. Bu sayede, onlara doğa ve hayvan sevgisi aşılanıyor, empati duyguları gelişiyor. Ayrıca, diğer binici arkadaşlarıyla ortak bir deneyim paylaşmaları nedeniyle, hem rekabet hem de yardımlaşma kültürünü aynı anda ediniyorlar. 

Yaz tatilinin son günlerini yaşayan 9-15 yaş arası çocuklarınızın, yeni eğitim ve öğretim yılına yüksek motivasyonla başlayarak, okula dönüş sıkıntısı yaşamamaları için 8 derslik binicilik ve atlarla tanışma paketi hazırladık.  

İksir Resort Town’da 15 Eylül - 15 Ekim 2014 tarihleri arasında geçerli olacak ve 320 TL’ye elde edebileceğiniz bu programla, çocuklarınızın farklı bir deneyim yaşamasının yanında, onların gelişen kişiliğine de yeni beceriler eklenecek.



15 Eylül - 15 Ekim 2014 tarihleri...