06 / 05 / 2024

Bio İstanbul iptal mi olacak

Bio İstanbul iptal mi olacak

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Bio İstanbul'a Kanal İstanbul engeli!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Kayabaşı lüks projelerin adresi oldu!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle ve daha çok TOKİ tarafından yapılan konutlarla öne çıkan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor.

Kayabaşı lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi.

Bio City Development Bio İstanbul projesinden çekildi!

Başakşehir'de 400 dönüme inşa edilecek Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul'da yüzde 55 hisseye sahip olan ABD'li Bio City Development çekilme kararı aldı.

Bio İstanbul projesi iptal mi?

Bio İstanbul iptal mi oldu? Bio İstanbul satış ofisi telefonları neden açılmıyor? Bio İstanbul projesinde son durum ne? Bio İstanbul fiyatları nedir? Bio İstanbul Artaş İnşaat projesi mi oldu? İşte Bio İstanbul'da son durum...

İstanbul'daki Cumhuriyet Bayramı havai fişek gösterileri iptal edildi mi?

Cumhuriyet Bayramı 2014 kutlamaları için İstanbul Boğazı'nda yapılacağı duyurulan havai fişek gösterileri iptal mi? Boğaziçi Köprüsü'nde havai fişek gösterileri yapılmayacak mı? İstanbul havai fişek gösterileri iptal mi? Havai fişek gösterisi olmayacak mı

İstanbul'daki havai fişek gösterisi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamındaki havai fişek, ışık ve lazer gösterilerini, Ermenek ilçesindeki maden ocağında işçilerin mahsur kalması nedeniyle iptal etti.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri 'nin (BUDO) bazı seferleri, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) ise Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi iptal edildi

İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri iptal edildi.Öte yandan, gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen rüzgar hava sıcaklığını düşürürken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.

Bio İstanbul iptal mi olacak Haberi

Bio İstanbul iptal mi olacak


2.2 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan Bio İstanbul, İstanbul’un iş merkezlerine 25 kilometre uzaklıkta 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacaktı.


Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi olma özelliği taşıyan  Bio İstanbul'un inşa edileceği bölgede şu an Kanal İstanbul projesi nedeniyle farklı bir çalışma sürdürülüyor.


Kanal İstanbul nedeniyle projenin değişebileceğini dile getiren Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi yetkilileri satışların durduğunu dile getirdi. Kararların henüz netleşmediğini belirten yetkililer Bio İstanbul'un iptal olabileceğini söyledi.



Bio İstanbul projesi detayları:


Bio City Development Company’nin biyomedikal sistemli şehirler yaratma vizyonu ile tasarlanan Bio İstanbul enerji tasarrufu sistemlerine sahip olmasıyla dikkat çekmişti. Akıllı yaşam seçenekleri bulunan Bio İstanbul, çevre dostu sürdürebilir hizmetler sunan bir şehir olarak planlanmıştı.


Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi olan Bio Istanbul’da ayrıca kaliteli ofis...