04 / 05 / 2024

Biocity Alaton

Biocity Alaton

Tıpta Nobel ödüllü bilim adamlarının yetiştirilmesi amacıyla İshak Alaton'un öncülüğünde ''BIOCITY'' isimli bir bilim şehri kurulacak

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a haciz şoku!

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

İshak Alaton'un projesine şimdi de acele kamulaştırma şoku!

Geçtiğimiz Eylül ayında vefat eden iş insanı İshak Alaton, “En büyük hayalim” dediği bir okul projesini Çatalca için gündeme getirdi. Okul binasının üzerinde bulunduğu araziye ilişkin otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı alındı.

İshak Alaton'un taziyeleri kabul edildi!

Alaton ailesi, Alarko Holding Kurucu ortağı ve Onursal Başkanı İshak Alaton'un vefatının ardından taziyeleri kabul etti.

İshak Alaton son yolculuğuna uğurlandı!

Kalp yetmezliği teşhisiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Alarko Holding’in kurucusu ve onursal başkanı İshak Alaton (89), dün toprağa verildi.

Ömer Cihad Vardan'dan İshak Alaton için başsağlığı mesajı!

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, "Alaton Ailesi ve yakınları olmak üzere, tüm Alarko Holding camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz" dedi.

İshak Alaton kimdir?

Alarko Holding'in kurucusu ünlü işadamı İshak Alaton vefat etti. Peki İshak Alaton kimdir? İshak Alaton bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İshak Alaton'un hayatı..

İshak Alaton vefat etti!

Alarko Holding’in kurucusu İshak Alaton (89), kalp yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alaton, bir süredir de yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi görüyordu.

İshak Alaton'a imar kirliliğine neden olmaktan dava açıldı!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton'a, Ortaköy'deki Tarihi Şifa Yurdu binasında kaçak ilaveler yaparak tescilli kültür varlığına zarar verdiği ve imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açıldı.

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İzzet Garih geldi!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılan İshak Alaton'un yerine İzzet Garih getirildi. İzzet Garih oy birliği ile yönetime geçti.

Alvimedica Hırvatistan’da 54 yataklı kalp hastanesi kurdu!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton, 2023 için öngörülen 500 milyar dolarlık hedefin gerçekçi olmadığını söyledi. Alaton, katkı payı yüksek ürünlere yatırım yapılmadığı için 200 milyar dolara ulaşmanın bile zor olduğunu kaydetti...

İshak Alaton, Çatalca'ya biyomedikal lise yaptırıyor!

Çatalca İzzettin Mahallesi'ne yapılacak 24 derslikli biyomedikal lisesinde atölye binaları, spor salonu, lojman, kız ve erkek öğrenci yurt binaları, eğitim merkezi ve sosyal tesis yer alacak...

Biocity Alaton Haberi

Biocity Alaton

İşadamı İshak Alaton, Çatalca'ya kurulacak ''BIOCITY İstanbul'' projesiyle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Türkiye'nin bu alanda büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten 81 yaşındaki iş adamı, ''Bu işe gönül verdim, büyük bir heyecan duyuyorum. Kendimi bu işlerde hep yüreklendiren, ama çizmeden yukarı çıkmayan bir adam olarak gördüm'' dedi.


Çatalca'da 400 dönümlük alanda kurulması düşünülen projenin ilk yatırım bedeli yaklaşık 125 milyon dolar olarak öngörülüyor. Teknokent ile İrlanda'daki modelin bir benzerinin oluşturulması ve beyin göçü tersine çevrilerek Türkiye'ye tıp alanında ilk Nobel ödülünün getirilmesi...