29 / 04 / 2024

Birevim 2017 hedefleri

Birevim 2017 hedefleri

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün geleceği için inovatif yöntemler geliştirilirken Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle müşterilerine Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma imkanı sağlıyor.

Birevim 2018 yılında yüzde 100 büyüme hedefliyor!

Tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörü 2017 yılında yüzde 40 büyüdü. Sektörün en önemli oyunları arasında olan Birevim 2018 yılını yüzde 100 büyümeyle kapatmak istiyor. 

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Birevim 2017'de 15 bin aileyi ev sahibi yapacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün geleceği için inovatif yöntemler geliştirilirken Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle müşterilerine Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma imkanı sağlıyor.

Limak 2017'de dolar bazında yüzde 20 büyüyecek!

Türkiye’nin en büyüklerinden biri olan Limak Holding'in radarında 2017’de de özelleştirme ve devlet ihalelerinin yanı sıra organik ve inorganik büyüme fırsatları da var. Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, 2017’de de dolar bazında yüzde 20 büyüme hedefleri olduğunu söyledi.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

Birevim'den kiracılara güzel haber: 2017’de ev sahibi olabilirsiniz!

Müşterilerine ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını sundukları alternatif ödeme seçenekleriyle gösterdiklerini söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, 2017 yılsonunda 40 şubeyle daha çok kişiye ulaşacaklarını söyledi.

Birevim, 2017’de sizi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, 2017 yılsonunda 40 şubeyle daha çok kişiye ulaşacaklarını söyledi.

İnşaat sektörü 2017'de krize meydan okuyacak!

Ekonomide durgunluk ve yükselen döviz kurlarına rağmen, ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat sektörü 2017 yılında krize meydan okumaya hazırlanıyor. Büyük üreticilerin 2017 yılma ilişkin açıklama ve hedefleri, ekonominin geleceğine ilişkin umut veriyor.

Birevim 2017 yılının sonuna kadar 33 şube açacak!

Eminevim'den ayrılıp kendi şirketini kuran Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, orta ve alt gelir grubunda bulunan insanların ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek amacıyla kurulan bir şirket olduklarını söylüyor.

İşte perakendecilerin 2017'de açmayı planladıkları mağaza sayısı!

Popüler tatil bölgeleri günümüzde dört mevsim yaşanır hale gelmeye başladı. Bu bölgelerdeki potansiyeli gören perakendeciler tatil beldelerinde olan mağazalarını çoğaltmaya başladılar. İşte ünlü mağazaların 2017 mağaza hedefleri...

Birevim 2017 hedefleri Haberi

Birevim 2017 hedefleri

Bugünlerde Türkiye’de gayrimenkul sektörünün geleceğini tasarlamak için birbirinden inovatif yöntemler geliştiriliyor. Gelişmiş olan tüm ülkelerde tasarrufu artırıcı farklı uygulamalar söz konusu olsa da, Türkiye ile karşılaştırmak pek mümkün değil. Örneğin; Almanya’da yapı tasarruf sandıkları etkin bir şekilde 100 yıldan fazladır çalışıyor. Her 5 kişiden 1’i bu yöntemle ev sahibi oluyor. Hatta bu uygulamaya devlet bizzat destek veriyor. Peki, Türkiye’de bu sistem nasıl? Günümüzde gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamalarının en güzel örneklerinden biri olan Birevim’e göre; dünya üzerinde tasarrufa dayalı modeller olsa da Birevim modelinin bir başka örneği bulunmuyor. 


Günümüzde sürdürülebilir ‘inovasyon’ birçok şirketin de gündeminde. Markalara katma değer yaratan bu ‘buluş’, hem sektörlerin gelişimini hem de markaların rakiplerinden sıyrılmasına olanak tanıyor. Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim,...