25 / 05 / 2024

Birevim Red On

Birevim Red On

Birevim; dünyanın en tanınmış ve yaygın iş zekâsı teknolojisi olan “Qliksense” altyapısını kullanarak, sektörünün iş zekâsı teknolojisi kullanan ilk firması oldu.

Birevim, Red-On ile sektöründe ilke imza attı! 

Birevim; dünyanın en tanınmış ve yaygın iş zekâsı teknolojisi olan “Qliksense” altyapısını kullanarak, sektörünün iş zekâsı teknolojisi kullanan ilk firması oldu.

DKY On Kağıthane ödemeleri!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan projede konut, ticari alan ve ofis yer alıyor. DKY On Kağıthane ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Kağıthane DKY On Evleri fiyat!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede daire alanları 57 metrekareden başlıyor. Kağıthane DKY On Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 390 bin Tl'den başlıyor.

DKY On Kağıthane Evleri iletişim!

DKY On Kağıthane Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ticaret alanı bin 450 metrekare büyüklükte olan proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Kağıthane DKY On fiyat listesi!

Kağıthane DKY On fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

Daire alanlarının 57 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. Projede 205 konut, ticari alan ve ofisler bulunuyor. Peki DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

DKY On satış ofisi telefon numarası!

DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Peşinde yüzde 15 indirim yapılan projenin 4 bin 750 metrekaresi ofis alanından meydana geliyor.

DKY On Evleri fiyatları!

DKY On Evleri fiyatları 392 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

DKY On ödeme planı!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek projede 205 konut, ticari alan ve ofis bulunuyor. DKY On ödeme planı kapsamında 60 aya sıfır faiz uygulanıyor.

DKY On Yatırıma Açık! 10 bin TL peşinatla!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY On Kağıthane'de 10 bin TL peşinat, 60 ay sıfır faiz ya da peşinde yüzde 15 indirimle esnek ödeme avantajları sürüyor.

19 soruda DKY On Kağıthane projesi!

38 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. İşte 205 konuta sahip 19 soruda DKY On Kağıthane projesi...

DKY On Kağıthane iletişim bilgileri!

Daire alanlarının 57 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselecek. DKY On Kağıthane iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On Kağıthane satılık daire!

DKY On Kağıthane satılık daire fiyatları 392 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Birevim Red On Haberi

Birevim Red On

Dört yıl gibi kısa bir zamanda sektörünün lokomotif gücü olarak sektöre ivme kazandırma başarısına sahip olan “BİREVİM”, inovatif, yenilikçi ve öncü teknolojilerle de fark yaratmayı sürdürüyor.

Birevim ailesini temsil eden “kırmızı” kelimesi ile “online” kelimesinin birleşiminden meydana gelen markanın online yüzünü, online gücünü temsil eden “Red-On” ile Temmuz 2020 tarihinden günümüze 92 ayrı uygulama geliştirildiği ve 61 adet lisans kullanıldığı belirtildi.

Saha ve genel müdürlük birimlerine, Red-On üzerinden anlık görsel raporlama imkanı sunduklarını dile getiren Birevim Raporlama Müdürü Çağdaş Çakır, “Red-On ile tasarruf finansı sektöründe, İş Zekâsı uygulamasını kullanan ilk ve tek şirket olduk. Başka bir ifadeyle, sektörümüzde iş zekasının adı olduk. Kurum olarak, 61 lisansla, üst yönetim, genel müdür, birim yöneticileri, birim çalışanları ve saha satış müdürlerine kadar ulaşıyoruz....