23 / 07 / 2024

birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE

birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE

Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor...

Türkiye en çok Birleşik Krallık’a satış yaptı! Üç çeyrekte 3,7 milyar dolar oldu

Hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu içine alan "eşya taşımaya mahsus olan motorlu taşıtlar" ihracatında, ocak ve eylül zaman diliminde en çok dış satım Birleşik Krallık'a gerçekleşti. İşte detaylar…

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamaları Mayıs'ta azaldı! İşte o veriler...

​​​​​​​Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Peki ABD'de inşaat harcamalarında son durum ne? İşte ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan Mayıs 2022'ye ilişkin inşaat harcamaları

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Türk müteahhitler Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinin öncesinde Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türk müteahhitlerin Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendiğini belirtti.

Kalamış Yat Limanı Birleşik Arap Emirlikleri'nin radarında!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Kalamış Yat Limanı'nı ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin projeye olan ilgisini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Kalamış’ta Koç’a vize çıkmadı, BAE radara aldı' başlıklı yazısı...

Birleşik Arap Emirlikleri ile swap anlaşması imzalandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında 64 milyar liralık swap anlaşması yapıldı.

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE Haberi

birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE


Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, Türkiye’de Apple satış noktalarında meraklılarıyla buluştu. 


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor. iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan hue uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor.


Tavsiye raf fiyatı 629  lira  ile Türkiye’de satışa sunulan Philips...